Tänkande tänkare!

När tjejerna kommer hem med presenter och blommor från förskolan värmer det lite extra. Det är så gulligt med deras små pyssel. 

(null)

Jag är så glad att vi bestämde oss för att ha Lily och Belle på samma avdelning på förskolan. Tjejerna har världens bästa fröknar, dom är så himla fina med barnen och Lily och Belle verkar ha hittat något som funkar med egna kompisar men att de samtidigt ändå alltid har varandra <3 

Lily och Belle har enligt fröknarna inte pratat särskilt mycket om min cancer och allt sånt. Det är ju extremt svårt att veta hur mycket de faktiskt förstår men vi pratade ju lite om det i början såklart och så fick jag ju förklara för förskolekompisarna när jag tappade allt hår och varför det blev så. 
Men så hade de iaf sångsamling i stora lekhallen förra veckan. Alla hade suttit i en ring och sen hade Lily plötsligt sagt; Nu är det sista veckan på sjukhuset för mamma med strålning och sen kommer hon må lite bättre igen! 
Såå gulligt men samtidigt så hjärtskärande. Jag vet ju att både Lily och Belle förmodligen förstår mer än vad man tror och jag vet att Lily framförallt tänker väldigt mycket. Men dom har ändå tagit allt väldigt bra. Vilka grymma kämpar vi har <3 

Vi är ute varje kväll i princip från att vi kommer hem från jobb och förskola tills att vi ska gå och sova. Vi äter middag ute varje kväll också och det är helt underbart att det är den säsongen då Sverige liksom öppnar upp sig igen. 

(null)

Äääälskar att det går mot ljusare och varmare tider. Jag är i stort behov av just det; sommar, ljus, enkelheten i att bara kunna gå ut utan massa lager med kläder och man kan bara vara ute och göra ingenting - utan att frysa! Ge oss en riktigt fin sommar nu, tack!