Poolpartyyy!

"Skitiga barn är lyckliga barn" sägs det (självklart i kombination med kärlek och allt sånt…) Belle gjorde ett faceplant rakt ner i sandlådan ifrån klätterställningen precis när jag skulle hämta hem dom igår. Jag blir faktiskt lite lycklig nät barnen är skitiga för då vet man att dom har lekt, lekt och lekt <3 

Johan jobbade sent även idag så jag och tjejerna bestämde oss för att ha poolparty hela kvällen. Vi började med att preppa hela altanen så att det blev mysigt och så höjde vi musiken här hemma lite extra. Därefter lite drinkar, snacks och pussel medans vi satt och plaskade med tårna i poolen. Sen blev det till att laga pannkaka. Lily älskar att laga mat så hon fick göra allting helt själv från början till slut. Hon är så himla duktig hela tiden våran lilla Lily! 

Efter pannkakorna blev det självklart bad och Hugo var det enda undantaget på killar som fick vara med. Hugo badade i sin lilla pool medans vi badade i jacuzzin. Vi badade tills vi var alldeles skrynkliga, då gick vi upp och duschade, tog på pyjamas och gick raka vägen upp till sängen för att sova. 

Vilken mysig kväll det blev med mina absoluta favoritmänniskor! 

(null)

(null)
Sandra mamma till 4:a

Va mysigt med pool party.

Håller med det ska synas att barn har lekt ;)