Nytt år hej!

Jag blev ganska dålig efter behandlingen i torsdags. Fredagen var inte heller så jätterolig måendemässigt men igår mådde jag äntligen något bättre. Jag har inte spytt en enda gång men illamåendet har varit totalt tillsammans med migrän-huvudvärk och lite annat smått och gott. Och så är jag sååå trött. Jag tror dock att jag börjar känna mig lite piggare tack vare de två påsarna blod som jag fick även i torsdags vilket är en win. Tack till alla er som ger blod <3 

Vi hade en supermysig nyårsafton tillsammans med svärisarna hemma hos oss. Fokuset var maxat på barnen (precis som det ska vara så länge barnen är vakna enligt mig) och sen när barnen hade däckat för kvällen så satt vi och pratade tills efter 00-slaget och vi hade verkligen en så fin nyårsafton. 

Gulligaste Pippi <3
Som hon pratar nu denna lilla tjej. Hon är som en sportkommentator fast över real life istället haha. Allt hon gör, allt hon ser och allt hon tänker kommer ut i form av lååånga meningar. 

(null)

Lily har blivit så himla stor på kort tid. Dels har hon blivit så himla lång så hon ser så mycket större och äldre ut - men in mind har hon växt något otroligt. Hon är liksom så himla med hela tiden. Hon ville duka och göra fint till nyårsafton och det gick hon all in på. Jag hjälpte till såklart och som hon älskar när vi gör saker tillsammans. Hon gick och ställde ljusen och dekorationerna på bordet, gick och tittade om det var fint, gick tillbaka och ändrade lite och sen kom slutligen ett "titta vad fint det blev mamma!" Älskling!! <3 
Men så när vi nästan var klara så kom paniken hos Lily. "Partyhattar mamma! Vi måste ha partyhattar! Har vi partyhattar?" Det hade vi inte hemma men det var väl tur det för då fick barnen pyssla ihop egna partyhattar till oss allihopa. 

(null)

(null)

(null)

Tomtebloss. 
Tänk att man till och med kommer ihåg lyckan som man själv kände när man fick tomtebloss när man var mindre. 

(null)

Dags för middag i våra fina partyhattar! 

(null)

Igår tog vi det bara lugnt här hemma. Barnen sov till 8.30 - dröm! Jag trorcaldrig det har hänt innan. Svärisarna blev kvar tills 15-tiden någon gång. Vi kollade sällskapsresan i bion ute i kontoret och sen gav vi oss ut på en snowracer-promenad. 

(null)

(null)

(null)

Jag sov i över fyra timmar i sträck igår em. Jag somnade kl 15 i soffan och sov mig igenom 4 h av film, lek, middag, bus, kvällsfika. Jag vaknade till när barnen skulle gå och sova och var vaken lagom tills Johan kom ner igen och vi bestämde vilken film vi skulle se - och sen somnade jag om igen.. Sjukt hur man kan vara så trött!! 

Älskade lilla Olof (brors och Felicias fralla) är med oss några dagar medans de är i fjällen och det är så mysigt att ha honom här. 

(null)

Hoppas ni alla hade en fin nyårsafton och att ni fick en fin start på det nya året. Och fick ni inte det så kom ihåg att det alltid kommer en nästa dag <3