Lily 4 år!

Igår fyllde våran älskade dotter fyra år. I fyra år har vi varit de lyckligaste föräldrarna som någonsin har gått på denna jord. Det har hänt något med oss under denna julledighet (jag tror att det är i kombination med cancern och alla tankar som snurrar kring det också) för vi vill inte göra annat än att vara med våra barn <3 Dom är så himla grymma och vi har så galet roligt ihop hela lilla familjen. Kärlek, familj, tid och upplevelser är meningen med livet. Allt blir så tydligt när det väl sjunker in <3 

Vi började morgonen med att vakna 05.30 (det händer aldrig) av att en liten tjej viskade: "mamma, jag tror att det är morgon nu". Jag förklarade att det fortfarande var natt men det tog inte många minuter innan nästa viskning kom: "mamma, är det morgon nu då?"… "mamma, jag tror att ni behöver gå upp nu om ni ska hinna"… "mamma, jag låtsats sova nu så kan ni gå upp.." 
Alltså mer taggad tjej över sin födelsedag går inte att hitta. Det sista hon sa innan hon somnade i söndags kväll var: "det pirrar verkligen i min mage så jag kan nog inte somna men jag vill somna för då blir det min födelsedag snabbare. Mamma, hur får man bort pirr?" 

Vi började morgonen kl 07 och sjöng för Lily i sängen! Hon var till och med så pirrig så när vi väl kom in och sjöng så brast det för Lily och hon började gråta. Lilla älsklingen haha <3 

(null)

Klockan 09 var det tid på BVC för 2,5 års kontroll för Belle. Sen åkte vi vidare med tjejerna till svärisarna då vi behövde jobba. Revisorn kom för att godkänna inventering etc. 

Svärisarnas otroligt vackra vinterväg! 

(null)     

Jag älskar att våra barn får växa upp på detta fina ställe hos svärisarna. Det är verkligen uppväxt-goals!

(null)

Fruktstund på jobbet. Blodapelsin är så himla gott. Min tunga är dock heeelt förstörd av cellgifterna så allt gör svinont att äta - men äta bör man annars dör man osv… Haha! 

(null)

Matchy matchy! 

(null)

Om detta paket ifrån Josefin och Dan blev succé?? Lyckan i hennes ögon när hon öppnade paketet - och ännu mer lycka i hennes ögon när hon såg sig själv i spegeln. "Jag ser verkligen ut som en bra riktig prinsessa!" <3 

(null)

Prinsessorna klättrade upp i slottstornet…

(null)

… och prinsessorna hade bal på slottet med en varsin prins i armarna. 

(null)

Vi rev pepparkakshus nr 1. Vi spar det finaste som vi fick i present ett litet tag till för det vill vi inte skiljas från än haha. 

(null)

Och sen var det dags för ett stort steg i Lilys liv - säga hejdå till snutte och tumme. I fyra år så har snutten varit vid hennes sida konstant (tack familjen Wedin/Johnsson för Lilys dyrbaraste ägodel) och tummen funkar bara i kombination med snutten vilket varit ganska bra för då kan hon sluta med snutten och tummen följer då med. Vi hoppas på det iaf haha. Så igår bestämde vi att hon skulle slå in snutten i ett paket och skicka till tomtenissarna på Nordpolen. Det kanske fanns någon liten tomtenisse där som var bebis men inte hade någon egen snutte. Lily sa högtidligt hejdå till snutten (7 gånger minst - jag tyckte så himla synd om henne när hon sa hejdå även om hon var jätteduktig utan tårar och hon kändes ändå redo) och sen slog hon in paketet noga och gjorde det såå fint. Hon skrev till tomten från Lily och sen gick hon ut och la paketet i lekstugans postlåda. Senare på kvällen hade brevbäraren kommit och hämtat upp det och skickat det till tomtenissarna. Första nattningen gick hur bra som helst. 

Världens finaste och bästa fyraåring som blir så himla stor <3 

(null)

Bullmamman.se

Älskade underbara unge!💕💕💕

Joppla

Men alltså bästa världens underbaraste Lily! 💞