Hemsk morgon blev mysmorgon!

Smärtan har inte varit så rolig de senaste dagarna. Smärtan är fortfarande mitt största och mest svårhanterliga problem. Den äter upp mig. Jag skriver inte så mycket om den längre eftersom ingenting har förändrats där utan den är fortfarande en väldigt stor del av mitt liv tyvärr. Det har blivit mer fokus på cancer det senaste helt enkelt men allt är sig tyvärr likt endometrios-mässigt. 

Jag hade svinont igår, har haft väldigt ont inatt och jag vaknade med väldig smärta tidigt imorse. Det fina med att vakna 04.30 av fruktansvärd smärta där jag hamnade i badkaret för att försöka lugna allt är att jag en timme senare fick sällskap av världens finaste dotter. Lily har varit väldigt mammig sedan vi fick cancer-beskedet och hon har fått väldigt svår separationsångest (när det gäller alla). Varenda farväl är jobbigt för henne - om man så bara ska åka iväg och handla. Älskade underbara du som förstår så mycket. Vilken fin morgon vi fick tillsammans trots allt. 

(null)

Lily satt på badkarskanten och plaskade med fötterna i badkaret med ipaden från början (jag kunde inte vara fokad alls pga smärtan så jag bad henne hämta ipaden så jag slapp vara in the moment) men ju längre tiden gick, ju mer kickade medsen och tillslut la vi bort ipaden och satt och bara pratade istället. Jag älskar att umgås med våra tjejer så mycket. Jag visste att min lilla familj var det viktigaste som fanns i mitt liv innan jag fick cancerbeskedet men efter att jag fått beskedet så har dom klättrat upp ytterligare några hack: min lilla familj är hela min värld! <3  Älskar ihjäl mig i er! 

Det blev en halveffektiv dag på jobbet pga höga smärtnivån/mycket mediciner men lite har jag iaf fått gjort. Jag har även varit till VC för omläggning av Picclinen (som görs en gång/vecka). Och så har jag varit med Lily till BVC för 4-års hörseltest. Lily och Belle älskar att hänga på BVC - tjejerna som jobbar där är verkligen helt underbara!