Anteckningsbok som visar positivt cancerbesked!

Jag tror, som ni vet vi det här laget, ganska mycket på tecken i vardagen och denna bok var precis ett sånt tecken. Som ni vet vid det här laget (igen) så har jag en fetisch på anteckningsböcker. Jag älskar att köpa fina anteckningsböcker. Sjukt konstig grej men alla har vi våra svaga sidor haha. 

(null)

Iaf, när jag varit på mitt absolut första sjukhusbesök, när läkaren bara kände på min knöl i bröstet och sen bestämde sig för att boka in en ny tid för mammografi, så gick jag efter sjukhusbesöket in på Akademibokhandeln. Jag gick in och bestämde mig för att köpa ett anteckningsblock där jag skulle skriva om allt oavsett vilket resultatet än skulle bli. Jag gick bort till alla anteckningsblock och mina ögon drogs direkt till denna anteckningsbok. Och BAM, där förstod jag direkt att mammografibesöket om ett par dagar skulle visa ett "positivt" cancerbesked, dvs. att tumören var elakartad och att jag har cancer. Jag vet inte vad det är som gör att jag känner att det självklart skulle visa cancer men det är en ganska sorgsen bok. 

Så nu skriver jag tankar och funderingar i denna bok när jag får feeling för det. Jag fick en jättefin anteckningsbok av mormor också med samma idé om att skriva av sig så jag har en på lager när denna är utskriven <3 

Där fick ni en inblick i hur min hjärna funkar haha. Nu ska jag skriva vidare i min bok innan det är dags att gå och sov. Natti natti!