Uppdelad men alldeles fantastisk lördag!

Imorse när Johan kom ner ifrån sin sovmorgon hade han en idé om aktivitet för dagen; Johan, Matti och dom stora barnen skulle gå på Brynäsmatch! Så fick det bli! Vi åkte mot Furuvik efter frukost och körde lekrace tills det var dags för halva ligan att åka mot Sätra för hockeymatch. Jag och Musch bestämde oss för att ta med småsyskonen på lite äventyr också så vi åkte mot Valbo och Köpis för att förena nytta med nöje. Vilken fin eftermiddag det blev med dom älskade småsyskonen. Det blir ett helt annat lugn när de inte är tillsammans alla fyra och det är så roligt att se Belle och Vidar utan Lily och Belle. De behöver inte kämpa för att ta plats på samma sätt och det känns som att Belle och Vidar har bondat ännu mer efter denna lilla eftermiddag (om det nu ens är möjligt). 

 Bygga ihop resepresent från Chamonix stod först ut på schemat när vi kom fram. 

(null)

Småsyskonen redo för att åka mot Valbo! 

(null)

Vi gick runt och tittade i några butiker och sen blev det glasspaus. 

(null)

När vi satt där och åt glass sa vi att Belle och Vidar skulle få välja en varsin sak att köpa och Belle utbrast sekunden senare: "jag vill köpa en elefantbok!" Vi gick till bokaffären och valde mellan böcker hur länge som helst. Hon hittade ingen elefantbok men de båda var såå lyckliga över sina val av böcker när de tillslut hade bestämt vilken bok de ville köpa! 
Älskar älskar älskar att barnen gillar böcker så mycket, det gör jag med <3 

(null)

De fick också köpa en varsin present till sina storasyskon och även det var ju spännande såklart! 

(null)

När vi alla kommit hem till Furuvik igen så blev det tacos till middag! 

(null)

(null)

Vidar och Belle var så pirriga när de skulle få ge Wilton och Lily sina presenter. Och vilken succé det blev <3 Här har ni det sötaste (och ganska fokuserade) lilla gänget som finns på den här planeten. De avslutade dagen med Brandman Sam innan vi bäddade ner alla barnen i sina sängar. Sleepover i Furuvik väntar!

(null)

Hoppas att ni också haft en fin lördag! Kram