Anne with an E!

Jag är fortfarande inlagd. Det var vissa blodprovers resultat som inte rättat till sig ännu plus att jag fortfarande behöver antibiotika intravenöst. Men jag lever på hoppet och jag hoppas att idag blir dagen då jag får åka hem. Jag längtar ihjäl mig efter mina älsklingar där hemma <3 PLUS att min andra hälft är på svensk mark sedan igår morse och det stressar mig massor. Varenda minut jag behöver spendera på sjukhuset är minuter som jag istället hade kunnat spendera tillsammans med henne. 
Men det är onödigt att lägga energi på sånt som man inte kan påverka. Istället försöker jag vara tacksam över att svensk cancervård är absolut felfri. Personalen är underbar, allt klaffar och man behöver liksom inte vara involverad och komma ihåg/påminna om allt själv, maten är supergod, lokalerna är så fräscha och fina, man blir bemött med respekt och omtanke av alla hela tiden och allt blir taget på allvar oavsett vad det än är. Alla mina guldstjärnor i världen blir tilldelade onkologen Akademiska. Åh vad jag önskar att endometriosvården, eller all vård förresten, fungerade lika bra som onkologin. Tänk vilket annorlunda liv det hade varit för mig. 

Men nu till något annat. Jag håller på spårar av tristess och hemlängtan. Jag klättrar på möbler, väggar, tak, allt som går att klättra på. Jag mår alldeles för bra för att vara inlagd och ta upp en plats här på onkologen känner jag men obviously så är jag och mina värden inte i balans så det är ju bara att gilla läget och stanna tills kroppen mår lite bättre. Jag tog mig iaf ut på en halvtimmes promenad alldeles nyss bara för att få se världen utanför en stund. Nu har jag fått ännu en dos av antibiotika och jag tänkte fortsätta kolla på serien Anne with an E (Netflix). Josefin har varit på mig i över ett år att jag måste se den så nu var det äntligen dags. Den är så fin! Huvudrollsinnehavaren är så otroligt duktig skådespelerska och då är det extra kul att kolla. 

Ha en fortsatt fin onsdag gänget! Jag hoppas att nästa gång vi hörs så är jag hemma i Östhammar med min lilla familj och min andra hälft <3 Kram  

(null)

(null)

(null)