3positiva.

Här händer det inte mycket hörni.. Vi jobbar på, barnen är på förskola och jag mår lite sämre igen efter senaste behandlingen. Tröttheten och cementkänskan i kroppen är här och jag vill helst bara springa ifrån min kropp och aldrig låta den komma ikapp mig igen. Men det går ju inte. 

Här kommer istället dagens tre positiva: 

• Det känns så lyxigt att vi har möjligheten att jobba tillsammans, att jag får njuta av att ha honom nära 24-7. Min stora trygghet och han som får mig att känna mig så älskad varenda dag <3 Som jag älskar denna man!! Tänk att han är MIN! 

(null)

• Idag kan jag ha min förlovningsring! Tänk att jag har tjatat om ring sedan vi träffades och så när vi väl förlovat oss så får jag cancer och sväller upp som en armpuff av alla mediciner och kan inte ha några ringar alls. Men idag kan jag ha den! <3 Win. 

(null)

• Jag är taggad på en myskväll med barnen. Jag vet inte om jag vill njuta av en helt vanlig onsdag tillsammans eller om jag vill göra om denna helt vanliga onsdag till "lill-lördag" och göra något lite extra, men maxat barnmys ska det bli ikväll iaf. Jag är så tacksam för våra tjejer. Tänk att jag hade ställt in mig på att leva utan barn men så fick vi inte bara barn utan de två mest perfekta tjejerna som världen skådat! 
Total tacksamhet. 
Total ödmjukhet. 
Total kärlek <3 

Hoppas att ni får en fortsatt fin onsdag! Kram