Nu fortsätter vi framåt och firar jul!

Det blev bara en kräka för Lily igår och sen var det över. Vi andra har klarat oss och Lily har varit som vanligt hela dagen. Vad kan det ha varit?! Jag har hört om flera barn som spytt en gång and that’s it den senaste tiden så jag antar att det är något konstigt som går men vi är glada att det inte blev mer än så. 

Och när vi väl är inne på mående.. Jag har varit till sjukan idag igen och äntligen har de hittat förklaringen till mitt mående de senaste månaderna: meningit/hjärnhinneinflammation. Jisses så dåligt jag har mått (och till viss del fortfarande mår) men det känns som att det har stannat upp och börjat vända tillbaka så jag hoppas på bättre mående snart. Det har varit fruktansvärda månader rent ut sagt men det känns skönt att det förhoppningsvis kommer bli bättre snart. Huvudvärken är kvar, ljus och ljuskänsligheten är kvar och nacken är fortfarande kaos men spyorna har äntligen tagit slut, jag kan äntligen titta på tv igen och jag kan tänka igen utan att slå knut på mig själv. 
Ge mig lite flyt, energi och bättre mående nu så att vi kan få njuta av en jul utan massa skit som stör. Vi behöver få komma ut på andra sidan och leva lite <3 

Vilken mysig dag vi har haft. 
Åh vad jag är tacksam för er! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)