Fjärde advent!

Jag har varit ganska sliten idag och haft väldigt ont i magen men jag gick faktiskt och la mig i 1,5 h i eftermiddags (och kunde somna?!?!) och det lugnade både feber och smärttopp. Men utöver det så har vi haft en fin helg. 

Jag och tjejerna åkte och badade en sväng i förmiddags och när vi kom hem åt vi lunch, bakade pepparkakor, vi har ritat, tittat på film och gosat massor. 

Hoppas att ni haft en lika fin helg som oss. Imorgon börjar julveckan och vi är redo för allt ifrån julmys till förskola, jobb, massor med häng med familjen, god mat, en del ledighet och massor med värme och kärlek. 

(null)

(null)

Jag brukar varje år be mina läsare om att låta julen få vara barnens högtid och så även i år. Snälla, lägg allt annat åt sidan och låt barnen vara i centrum. Överrös dem med kärlek, uppmärksamhet och tid hellre än pengar och julklappar - men självklar är julen även en tid för julklappar. Och som varje år ställer jag även frågan: finns det någon där ute som behöver hjälp för att kunna köpa julklappar till sina barn, som inte har möjligheten att göra det själv? Maila mig på evisvardag@hotmail.com så ska jag göra allt jag kan för att hjälpa er. Jag kommer självklart inte nämna detta igen (av respekt för de som hör av sig) utan du kommer att vara helt anonym i den meningen att det aldrig kommer nämnas här på bloggen. Den enda som kommer veta att du hört av dig är jag
Jag vill bara hjälpa till, för barnen <3 


Bullmamman.se

Du är den finaste människan på denna planet!❤️

Bullmamman.se

Du är den finaste människan på denna planet!❤️