Same same but different!

Eeeeexakt samma tjej men på två helt olika ställen. Första bilden är tagen hemma innan vi åkte till jobbet imorse och den andra är i hissen på Akademiska. 

(null)

Det var dags för röntgen igen. Jag har ju gjort många olika slags röntgen sedan behandlings-start men den här röntgen gör jag varannan månad (?) pga att jag fortfarande får den där behandlingen var tredje vecka för att motverka så att the cancer inte ska komma tillbaka.

(null)

Kvällspromenaden var extra magisk idag. Hur vacker himmel?!?? Den passade exemplariskt med min outfit. Eller var det kanske min outfit som matchade exemplariskt med himmelen? 

(null)     

Det blev en bra dag mitt i veckan. Men vi sitter här och saknar barnen. De sov hos Eva och Christer igår bara för att de ville det men när jag kom till sjukhuset idag och insåg vilken röntgen det var så var jag tvungen att ringa och fråga om de fick sova kvar hos dem ännu en natt. Man ska nämligen inte vara nära små barn (eller gravida) för att man "utsätter sin omgivning för en viss stråldos i upp till 12h efter sprutorna och röntgen". Jag hoppas att vi överlever och inte saknar ihjäl oss efter barnen tills imorgon kväll. Som sagt; efter en semester när man umgåtts och i princip suttit ihop dygnet runt hela sommarlovet så vill man ju vara med varandra mest hela tiden. 

Hoppas att ni haft en fin mitt-i-veckan-dag.