Mitt i veckan, hej!

Idag hämtade jag barnen klockan 15 och så åkte vi till hamnen för att köpa glass. Samtidigt som vi stod och valde ringde Johan och sa att han var hemma och hade köpt med sig pizza hem till middag. Och då ska det kanske tilläggas att vi jobbar på samma jobb med kontorsplatserna en meter ifrån varandra. Det hinner tas många egna beslut på 20 minuter haha. 
De fick iaf varsin glass och sen skyndade vi oss till bilen, åt glassen i bilen på vägen hem för att sen gå över på pizzan. 

Belle älskar sin lilla ryggsäck och vill ha den på sig jämt <3 

(null)

Hej jag heter Evelina och jag köpte detta set på pyjamasavdelningen på Lindex men jag tyckte att detta var för fint för att bara sova i så jag kategoriserade om setet till vardagskläder. 

(null)

Efter middagen kom "killarna" med familj över och det blev en supermysig kväll (trots att jag mår ganska piss just nu pga medicinjusteringarna). 

(null)

Den yngre generationen körde poolparty! 

(null)

Hugo "närhetskrankast" Nilsson

(null)

När gänget gick hem vid 20.30 så var det bums i säng för tjejerna (är det ens ett utryck eller är det bara det i min familj haha?) och när tjejerna somnat så tog jag en långprommis på 8km. Så skönt! 

(null)

Lena

Vi säger också bums i säng och det kommer från min egen uppväxt och lär nog säga det när man lägger sig direkt :)