Förskola stängt!

I måndags var förskolan stängd och då passade jag och tjejerna på att krama ur det sista av sommardagarna den här sommaren. Vi åkte till Hallstavik utomhusbad och var där i hela 7 timmar. Jag bestämde innan vi åkte att det skulle bli en sån här dag där jag inte styr och stressar så mycket utan att barnen fick köra sitt race hela dagen. Så vi badade tills de själva ville gå upp, vi åkte vattenrutschkanan 2375 gånger tills de sa att de var hungriga och ville äta lunch, vi satt och myste på filten tills dom sa att det var dags för glass och vi badade igen och igen och igen tills de sa att de längtade efter Hugo och Johan och ville åka hem. Den här dagen placerar sig upp på topp fem den här sommaren. Vi hade så himla mysigt! Jag älskar att hänga med tjejerna så himla mycket nu. Den här åldern är magisk. Man har verkligen roligt och trevligt tillsammans. Tack älskade ungar för en grym dag! <3

Nattens och morgonens outfit. Lily är så avundsjuk på den här pyjamasen och vill ha en likadan haha. 

(null)

"Idag blir det frukost på framsidan!" ropade de när jag stod och gjorde iordning frukosten.

(null)

Dom blir så stora våra älskade tjejer. Både Lily och Belle dessutom är så himla hjälpsamma (för det mesta, inte alltid såklart) och sa direkt "mamma jag kan ta den här väskan!" utan att jag ens hunnit be om hjälp. Stoltaste föräldern hej! 

(null)

(null)

(null)

På vägen hem när vi satt i bilen sa Lily plötsligt: "jag skulle vilja köpa blommor till pappa!" Självklart stannade jag på affären så att Lily fick gå runt och välja blommor till Johan. Ännu ett #goals och stoltaste föräldern. Hur omtänksam?!? Idag var helt klart en känna-sig-stolt-för-att-man-uppfostrat-dom-väl-dag haha.

Lily valde dessa blommor. Sötaste haha <3
När vi var på pizzerian för att hämta pizza hittade Lily några sugrör som hon lite blygt frågade pizzagubben om hon fick ta. 

(null)

Ni är fasiken världens bästa människor och jag inser att jag har vänner för livet i våra fina barn. Jag tycker att många föräldrar ibland glömmer bort att vara föräldrar för att man ska vara så himla tjenis och sköna vänner till sina barn. Jag tycker att man i första hand ska vara föräldrar och i andra hand vänner. Men kombinationen av vänner och förälder är väl ändå perfektion!