Comeback (haha) efter semester 2022

Heeej allesammans! 
 
Det var inte igår som jag var här inne. Man kan väl säga att semestern har bestått av att leva, umgås med min lilla familj, skrapa ihop över 200 mil med husbilen runt hela södra Sverige, upptäcka nya platser tillsammans med barnen, försöka att torka efter allt regn, smörja in oss för att inte bränna sig av solen, bada i det klaraste vattnet jag någonsin sett i Sverige (inte jag dock, jag har inte badat på hela sommaren haha), cykla kulle upp och kulle ner, Kolmården, häng med bästisar,  Astrid Lindgrens värld, Furuviksparken, lite jobb, bygga sandslott, äta gott, fiska krabbor, fina stunder med vår stora familj och mängder med mys, gos och kramar i vår lilla familj <3 

Allt är inte alltid en dans på rosor men är det något som jag vet extra säkert efter den här semestern så är det att jag vill spendera varenda sekund av resten av mitt liv  tillsammans med min lilla familj! Jag älskar er så att jag spricker!! 

Idag är det back to work för oss men det känns faktiskt bra. Jag har ingen jobbångest alls och det är otroligt skönt. Det som däremot känns jobbigt är att inte kunna vara med barnen hela dagarna. Som vanligt är man nästan som nykär i tjejerna nu efter semestern när man har umgåtts med dom 24-7. Man vill liksom bara ha mer och mer och mer hela tiden av våra underbara barn ju mer man hänger. Jag är så himla stolt över Lily och Belle. Dom är så snälla och fina. 
Förut så har ju min största dröm alltid varit karriär, tjäna pengar osv. men efter cancern så har jag omvärderat allt helt och hållet. Mina största mål och drömmar just nu är att ha möjligheten att vara med min lilla familj så mycket det bara går, resa massor och att vara här och nu. Det ska jag ta med mig nu efter semestern och in i den nya jobb-terminen. 

Hoppas att ni har haft en lika fin sommar som vi har haft. Jag har en del sommarbilder kvar att dela med mig av så de kommer någon dag framöver. Tanken är väl att min lilla blogg-paus är över och att allt ska återgå till det normala nu. Vi får se om jag får till det eller ej. 

Ha en fin måndag! KRAM 

(null)