Äntligen klippdags!

I lördags regnade det ju heela dagen så denna bild beskriver hur våran dag såg ut i princip all day. Vi gled runt och ritade, dansade till musik som alltid är på i vårt hem, spelade spel på ipaden, tittade på film, läste böcker, hängde i lekrummet, lite vila. 

(null)

På eftermiddagen gick/skateade/cyklade vi över till våra grannar på lite lördagsmys. Dessutom var det dags för tjejerna att få klippa sig för första gången i sitt liv. De har velat gjort det såå länge och äntligen var det dags. De var minst sagt taggade hela dagen och det höll i sig hela vägen tills det var dags. Älskade ungar <3 

Sååå taggad!! 

(null)

(null)

Tjejerna blev så fina och även jag fick en liten omgång. Jisses så ofta man måste klippa sig/färga när man har kort hår. Galet ju?! Jag färgade håret och klippte mig typ 1-2 ggr per år när jag hade långt hår. Max. Så att behöva gå till frisören varje/varannan månad känns ju lite ovant. 

(null)

Vi åt pizza tillsammans och barnen lekte, lekte, lekte tills det var dags att dra hem och sova. 

Det blev en väldigt mysig och lugn lördag. Dom dagarna är väl alltid välkomna och välbehövliga. Sandra mamma till 4:a

Va mysig dag och va kul med klippning. Extra kul att de var så taggade inför det. Mina 3 äldsta har alltid gillat att klippa sig men minstingen hatar det som pesten.

Ha en jätte fin eftermiddag!!!