Santa Monica!

Jag och Josefin har fått covid. Jag har ju varit dålig ända sedan vi kom hit och några dagar efter att vi kom hit så blev även Josefin dålig. Alla andra verkar dock ha klarat sig. 
Denna gång av covid har varit såå mycket tuffare för mig. Man märker så tydligt hur nedsatt kroppen är efter cellgiftsbehandlingarna och operationen och allting. Förra gången som jag fick covid så hade jag precis fått cellgiftsbehandling men dagen efter behandlingen så får man en spruta med vita blodkroppar (?) som ska stärka upp det golvade immunförsvaret efter behandlingen och jag tror att det var min räddning till att inte bli sådär superdålig förra gången. Men denna gång.. oh… jag har haft exakt noll energi, jag har hostat, bihålorna har blivit kaos, huvudvärken och ont i kroppen vill jag knappt ens tänka på, jag har haft feber och frossat eller svettats som en gris omvartannat. Jag trodde i förrgår att det var på väg att bli bättre men igår var nästan värsta dagen. Jag hade sån frossa och jag har pendlat mellan 36 och 39,6 graders feber ända sedan jag kom hit. Inatt var dock värst… sängen är en enda stor svettpöl och jag frossar, skakar och hackar tänder så att det känns som att dom ska ramla ut. 

Vad är oddsen på att man ska bli så här dålig på resan som bara skulle vara positivt? Vi skulle ju komma bort ifrån sjukdomar och sjukhus och bara leva life. Men life kan ta sig i röven sometimes. Jag är så himla klar med att hela tiden bli serverad bajsmacka efter bajsmacka men how ska man kunna vända det? Jag försöker att hela tiden se allt positivt men jag blir så himla less på att allt ska vara så struligt och bökigt hela tiden så det blir minst sagt svårare och svårare att vara positiv och ta allt med en liten klackspark. 
Men vi har det såå mysigt tillsammans såklart och man skulle ju nästan kunna säga att vi är incheckade på det lyxigaste "hotellet" som jag varit på (och då är det Josefin och Dans hem) så det går ju ingen nöd på oss men allt hade ju varit så mycket roligare och lättare om man bara hade fått må bra. Men nog om gnäll. 

Vi hade en så mysig dag i Santa Monica i onsdags. Vi gled runt där heela dagen och som vi njöt av att se tjejerna så lyckliga där. 
Här kommer några bilder ifrån dagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)