Strålningsstart!

Strålningen har börjat och nu är det strålning varenda dag i fyra veckor framöver med start i måndags. Eftersom jag jobbar samtidigt så vill man ju vara så effektiv som möjligt med sjukhusbesöken och det tar ju trots allt en stund att åka fram och tillbaka till Uppsala, 7 mil enkel tur. Därför har jag åkt bil/blivit skjutsad till alla mina sjukhusbesök so far men idag kände jag mig inte helt körbar pga sömnbrist i kombination med mycket mediciner så det blev buss.. och det var lääängesedan. Men det gick hur bra som helst! 

(null)

Strålningen tar ungefär 20 min så det går väldigt snabbt och som vanligt med onkologin så fungerar allt exemplariskt och det är ett nöje att se en så pass fungerande sjukvård. Så jag har absolut ingenting att klaga på! Alla är helt underbara även på denna avdelningen, tider passas, det följs upp, de ringer i förväg för att bekräfta start osv, man informeras väl innan allting, you name it. Allt fungerar.  

(null)

Efter sjukan blev det jobb och när jag väl kom hem igen runt kl 18.00 så kom jag hem till två trötta barn. De kämpar lite med jetlag båda två men det blir bättre och bättre för varje dag som går så snart är vi tillbaka i vår tid igen. 

(null)

Hur är det ens möjligt att somna såhär? Dessutom är det en märklig plats att välja att somna på när soffan står en meter bort haha. 
Åh älskling <3 

(null)