Disneyland

I lördags så tog Josefin och Dan med oss till Disneyland. Det var så mysigt och barnen var så glada och taggade när de fick träffa Musse och hans vänner. En toppendag verkligen! 

(null)

Det finns ingenting på denna planet som får mig att känna så mycket kärlek till denna man som när han är den underbaraste med våra tjejer <3 Jag hittade verkligen den bästa pappan till mina barn! 

(null)

Tänk vad man förändras genom åren. Ni vet när man var yngre och alla tjejer var så himla hypade på killar med magrutor och allt det där (jag har dock aldrig varit into that, händer har alltid varit min grej och det första jag spanat in på killar haha). Men seriöst, hitta något hetare än detta?!? En manlig man som är snäll och som behandlar oss alla tre som prinsessor <3 
DET är vad som är hett när man är 30+. 

(null)

Älsklingar!! 

(null)

(null)

(null)

Det var mycket som var spännande under dagen och ögonen var så här stora vid många tillfällen haha. 

(null)

(null)

(null)

"Mamma, kan du ta ett kort på mig när jag gör såhär? 
Haha! Well, ok då. 

(null)

Hela gänget! <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

The love of my life! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lilla familjen <3 
Det är dock helt sjukt vad man saknar Hugo när man är hemifrån. Bästa bästa femte familjemedlemmen!

(null)

Lååång story men let’s just beskriva den med två bilder. Lily, jag och Josefin drog iväg och skulle åka floomride "bara vi stora tjejer utan pojkar och småsystrar" och detta är hur taggad Lily var innan… 

(null)

… och paniken som infann sig hos mig och Josefin när vi insåg vad vi gett oss in på. Det var den läskigaste ever. Lily är tuff 99% av all tid men jisses så ledsen hon var under hela turen. 
Efteråt sa jag: "Förlåt älskling. Hade jag vetat att den var sådär spännande och läskig så hade jag såklart inte tagit med dig!" till Lily, varpå hon med blöta kinder kollade på mig och sa "det gör ingenting mamma, men nästa gång kanske det är bra om du provar åka den själv först". Kloka, älskade, tuffa du! 

(null)

Vi tillbringade hela 9h där men vi tog det lugnt och tog dagen som den kom så den var väldigt härlig och mysig på alla sätt och vis. Vi hann ju bara med en bråkdel av allt som det fanns att göra kändes det som men vi är så nöjda med det vi hann med. 
Tack bästa Josefin och Dan för en underbar dag.