Du och jag!

Jag har ju som ni vet tjatat om att Johan ska fria sedan vi träffades (så himla o-charmigt, jag veeet) men så äntligen hände det för lite mer än en månad sedan. Det tog sex år av tjat och så slutligen gav han med sig haha. 

Jag har haft en "drömring" i flera år men så när det tillslut blev dags att välja ring så gick jag för en helt annan. Vilken ring det blev kändes inte lika viktigt helt plötsligt. Det var inte ringen i sig som var det viktiga.. Jag älskar min ring men ska jag vara ärlig så älskar jag ringen på Johans finger ännu mer. Nog för att vi har lovat varandra att dela livet tillsammans redan innan förlovningen men det är ändå något speciellt med att lova varandra det ännu mer och ha ringarna som bevis på det löftet (som om barn och allt annat inte är ett tillräckligt löfte om ett liv tillsammans liksom haha). 

Vår plan är att gifta oss inom en 5-års period, men hey, allt kan hända. Mitt drömbröllop är förhållandevis litet (definitionen av "litet" är ju ganska luddig dock, det blir ju hur man än gör det ganska stort eftersom jag har så himla stor familj) och ganska "enkelt" (jag vet, även det är en definitionsfråga, men enkelt om man jämför med många andra som drömt om bröllop och att gifta sig i hela sitt liv). 
Jag har alltid sagt att jag vill gifta mig i September men jag skulle vilja gifta mig ute och det krånglar ju till det lite med tanke på att vårt väder är ganska… opålitligt. Jag vill absolut gifta mig i Sverige så jag antar att man helt enkelt får be vädergudarna om mercy när det väl är dags haha. Jag vill iaf köra bröllopsceremonin som vanligt men sen vill jag nog skippa festen-hela-natten och istället åka direkt till Arlanda och dra på en låång honeymoon. 

Drömmen hade varit att gifta oss nere vid stranden i stugan en fin sensommardag i september. Lite bohemian style. Tänk er att ställa ut vita stolar på stranden så att gästerna får sitta och titta mot vattnet bakom oss under själva ceremonin. Och lägga ut en fin vit matta som en "gång" på stranden och sen göra en fin "blomram" istället för ett altare. 
Jag har två låtar som jag måste ha med på vårt bröllop (och så en "utgångs"-låt också som man spelar efter själva ceremonin). Om Johan vill välja två låtar han med, för att det ska bli rättvist, så får det väl bli fyra låtar under bröllopet helt enkelt för mina låtar viker jag inte ner mig med haha. 

Efter att vi sagt ja till varandra så skulle jag vilja att det kom en båt på vattnet med en person som spelade säckpipa och så skulle alla blåsa upp en varsin simring. Därefter skulle vi alla gå ut i vattnet och flyta runt på simringarna i våra fina kläder samtidigt som vi sjöng tillsammans till låten ’My heart will go on’… HAHAHA! Åh vad dryg jag är… Jag var bara tvungen. Självklart skämtar jag om säckpipa och simringar hahaha. 

Back to seriöst igen. Efter ceremonin skulle jag vilja bjuda alla på lunch och bröllopstårta och allt det där vid stugan innan vi drar till Arlanda. Snopet för alla gäster att missa feesten kanske men jag skulle mycket hellre (vara egoistisk och) lägga pengarna på att kunna vara borta på en lite längre smekmånad än att lägga allt på festen. Jag skulle inte vilja göra en budgetfest utan skulle vi ha fest så skulle jag inte vilja tänka på kostnaderna men jag skulle såklart vilja bjuda på allt om jag väl hade en fest - men jag skulle verkligen inte vilja lägga en hel förmögenhet på ett bröllop (möjligtvis om pengar fanns i överflöd men we’re not there yet haha) så då antar jag att jag har landat i att resa är mer min grej än att ställa till med en sviindyr fest… om man nu var tvungen att välja.

Honeymoon skulle jag också vilja köra ganska enkel men lite längre i tid. Jag skulle vilja ha så lite av Marbella och fancypancy som möjligt och desto mer av Grekland/Sicilien/genuinitet/mysiga gränder/oturistiga små stränder och mat ifrån lokalbefolkningen. Det kanske är där våran långtripp med husbilen kommer bli av? Bara vi och barnen ute i Europa, fångar dagen och lever livet här och nu. Dröm. 

Jaja. Det var en utsvävning utan dess like. Jag tänkte egentligen bara visa er ringarna. 

Tack för att jag får vara din och tack för att du vill vara min <3 
I med och motgång. 
Alltid. 

(null)


Mattis

Det måste bli säckpipa 😍😍

Svar: 😂😂😂🤦🏼‍♀️
Evelina Nilsson

Joppla

När det började snackas om säckpipa och simringar började jag tro att bloggen blivit hackad 😂 Eller möjligtvis att du tagit för mycket tabletter. Men bra, då vet jag att du bara är ditt dryga jag 😂😂😂😂 HAHAHA!!!! Jag började direkt tänka, men vad då, ska vi gå i med kläderna på då eller ska man liksom hinna byta om innan man blåser upp simringarna? Dör😂😂😂😂

Svar: 😂😂😂😂😂😂😂😂
Evelina Nilsson

Bullmamman.se

Hjälp, jag trodde du hade tappat det helt…🙈😅😂😂😂

Svar: Så himla dryg 😂😂🤦🏼‍♀️
Evelina Nilsson

Selma

Ååååå stort grattis till er!! ❤️❤️❤️💍 GRATTIS!! ❤️❤️

Svar: Tack gulliga du! 🥰🥰😘
Evelina Nilsson

Linda F⛵

Underbart dröm bröllop❤🥂🍾👌