Svärmor 65 år!

Vi hade en jätterolig och mysig dag igår. Vi är i Gävle och firar svärmor som har fyllt 65 år. Igår fm så hade vi bokat höghöjdsbanan i Hemlingby och jisses så roligt det var. Jag är inte höjdrädd så jag hade bara roligt där uppe men värre var det för några andra i sällskapet haha. Lily stod där nere och önskade av hela sitt hjärta att hon hade varit lite längre så att hon också hade fått följt med upp i trädtopparna medans Belle stod och sa "Penna, penna!" (det betyder fortfarande ’Spännande’ haha). Det är så himla roligt att se att två barn med exakt samma föräldrar och exakt samma förutsättningar (förutom möjligtvis att den ena är storasyster och den andra är lillasyster) kan bli så himla olika! 

Efter höghöjdsbanan åt vi lunch och sen skjutsade jag tjejerna till bästa Musch och Matti för lite sleepover. Både tjejerna (Lily och Belle) och killarna (Wilton och Vidar) har varit så himla taggade på övernattningen helt utan oss. 
Sen checkade vi in på Clarion hotell och mot kvällen begav vi oss till Blackstone för middag. Aaah så gott det var! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har sovit som små lamm hela natten men det är så typiskt att man vaknar kl 06 trots att man hade kunnat sovit ut ända till kl 10 då vi har bokat frukost. Skönt ändå att kunna ligga kvar i sängen och kika Nyhetsmorgon och bara vara. 

I eftermiddag är det dags för Vidars 2-års kalas. Vilken mysig helg vi har/haft! <3