Sju sjösjuka sjömän… sjukhus!

Idag har det varit sjukhusdag. Jag åkte ifrån jobbet och mot Uppsala kl 11 och åkte inte ifrån Uppsala förrän kl 16. Jag hann med en liten runda i Uppsala mellan de två olika läkarbesöken så det har inte varit Ackis hela dagen men det känns som en enda lång sjukhusdag iaf. 

Jag kom som vanligt hem med lite shopping också. Jag kan inte gå på stan utan att shoppa och jag kan inte åka till Uppsala utan att hamna antingen på stan eller i Gränby. Sjukhusbesök blir liksom alltid följt av en liiiten runda på stan bara innan jag åker hem. Det är som en dragningskraft, som om jag vore en magnet och bara drogs emot shoppingen… Vips så är jag inne på en butik (Zara och H&M är still my favoriter) och står där som ett fån med en påse i handen och tänker… "vad hände?" "Hur hamnade jag här?" 
Jag är verkligen hopplös haha.

Jag har ju huuur mycket kläder som helst men ändå hamnar man vid sina favoriter hela tiden. Det här setet är så galet skönt för det sitter inte åt någonstans, men det känns som att jag lever i det jämt. Det kanske börjar bli dags att låta det komma till en  ny ägare (som hon har tjatat om att få detta set) så att jag inte kan använda det mer… 

(null)

Jag hann med en liten kort promenad och här var det lika fint som alltid!

(null)

Ikväll var jag lite extra tacksam över att komma hem. Hem till min lilla familj. Min finaste Johan, våra underbara barn, älskade Hugodor, vårat mysiga hem, tryggheten, värmen, kärleken… Ibland tar man allt sånt för givet men det ska man inte göra. 

(null)

Jag är supertrött trots att klockan inte är så mycket så det får bli att stupa i säng nu. Tänk att det är fredag imorgon igen…? Hur snabbt går inte tiden?!? Vi har lite roliga planer i helgen men mer om det senare. Nu säger jag tack och godnatt ifrån mig! Kram 

Bullmamman.se

Ja ja ja ja ja ja 😍😍🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️

Svar: Jag börjar redan ångra mig… är det ens tillåtet? 😩🤥😂🙈
Evelina Nilsson

Bullmamman.se

Ja ja ja ja ja ja 😍😍🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️