Morgonrutiner en fredag!

Våran fredag har varit bra. Jag har börjat vakna runt kl 4-5 varje morgon den senaste tiden så just nu ser våra mornar ut enligt följande: jag vaknar supertidigt och kan inte somna om så jag förflyttar mig till soffan istället. Lily vaknar oftast i sin säng en timme senare och när hon ska gå över till oss så märker hon att inte jag ligger där så då kommer hon ner och gosar med mig i soffan. När Belle vaknar en stunt senare så kommer även hon ner till oss och så läser vi böcker eller bara ligger och småpratar. När alarmet ringer där uppe så går vi upp och så kör jag fix och gör mig klar, tjejerna klär på sig, Johan klär på sig… och så vips är det stressigt för att vi återigen är sena på morgonen - trots att jag haft flera timmar på mig att komma i ordning under morgintimmarna. Men vi kom iväg iaf tillslut, alltid något haha! 

Klockan 12 så hämtade jag upp Belle på förskolan för att åka till tandläkaren. Det gick bra minsann. 

(null)

Efter tandläkarbesöket så åkte jag och lämnade Belle på förskolan igen och sen tillbaka till jobbet. Min tanke var att hämta tjejerna tidigt men det gick åt skogen. Jag vägde dock upp det med en fika "på stan" efter förskolehämtningen innan vi åkte hemåt. 
Tjejerna tyckte att det var så himla mysigt. Det kanske ska bli våran nya fredags-rutin. Försöka få till det här med att hämta tjejerna lite tidigare än vanligt och sen åka och ta en fika på ett café för att mysa in helgen. Supermysigt ju! 

Valet av fika var lätt för tjejerna men för mig var det svårt som alltid eftersom jag alltid skulle vilja ha allt. Men jag landade ännu en gång i den magiskt goda morotskakan som smakar nästan som pepparkaka. 
Om en morotskaka kan vara perfektion så är den här morotskakan det.  

(null)

Det är ändå häftigt att se hur barn egentligen struntar i "vad" de har att leka med för de lyckas göra en lek av det mesta. De leker med allt de får tag på helt enkelt. Vårt lekrum är liksom kittat med massor av nyare leksaker ifrån golv till tak medans den här lekhörnan såg ut att vara lite ihopplock ifrån massa olika årtionden. Men så fint som de lekte i den här lilla hörnan på cafet idag var det längesedan de gjorde. Det är ju nästan värt att åka dit och ta en fika dagligen bara för att få dem att leka så fint tillsammans. 

(null)

Hoppas att ni får en fin helg! 
Massor av kramar från mig (och en snarkande Hugo som ligger här på/bredvid mig). Övriga lilla familjen ligger sött i sina sängar och sover så nu tänkte jag också smyga upp och lägga mig bredvid the love of my life och vänta in de lite mindre kärlekarna of my life som brukar komma över under natten. 
Natti natti allihopa <3 Joppla

Mina älskade små prinsessor!!!!! 💕

Svar: ♥️♥️♥️🥰
Evelina Nilsson