Lördagsmarknad!

Idag har jag, tjejerna, Hugo och svärisarna varit på marknad här i Östhammar. Det var så mysigt att komma ut lite! Det kändes som att det var första gången som människor vågade sig ut på riktigt sedan pandemin bröt ut. Det var på något sätt väldigt fint att se hur människor liksom vaknade till liv lite och man fick en liten känsla av hur livet var innan allt blev så konstigt. 

Lily verkar lagom road… 

(null)

… och den första karusellen gjorde inte saken bättre… 

(null)

… Men tillslut vaknade hon till liv haha! 

(null)

Tjejerna fick köpa eget lördagsgodis med deras farmor och farfar. Lyckliga barn! De har inte rört godiset sedan dess men det är ju alltid mysigt att gå och köpa godiset åtminstone haha. 

(null)

Fina svärisarna bjöd på lunch innan vi promenerade hemåt igen efter några mysiga timmar tillsammans. 

(null)

När vi kom hem körde vi lek och pyssel några timmar och sen åkte vi till affären för att köpa middag. Johan är ute med vänner ett dygn och då serveras det ju ingen mat här hemma (åh vad dryg haha, hoppas ni förstår att jag skämtar… fast ändå inte skämtar liksom HAHA!) så jag försökte göra det här med Picadeli till en rolig grej. "Nu ska vi åka till affären och så ska vi välja våran egna mat i små skålar och så får man välja precis vad man vill i sin egna skål." Tro mig, det blev succé haha. 

Outfit 2 för idag haha

(null)

Efter middagen så badade vi och sen blev det en timmes snack (läs LEK) med my sis i LA. Josefin leker sönder med barnen över FaceTime och Lily tjatar dagligen om att hon vill åka till Josefin nu nu NU!! Hur fint är det inte att dom/vi inte setts på snart två år men ändå har en så självklar relation. 
Tack Universe för FaceTime!! <3 

(null)

(null)

(null)

Det är extremt konstigt att vara hemma utan Johan en kväll. Alltså vi är ju med varandra 24-7 och vi båda älskar ju att vara med varandra jämt (jag vet att det kan sticka folk i ögonen men det är faktiskt sant så why put shame on it) MEN just ikväll känns det faktiskt ok att vara helt själv. Jag har varit i ett lite dåligt state of mind så att säga den senaste tiden och ikväll känns det faktiskt bara skönt att inte dra med Johan ner i det. Jag brukar kunna hålla uppe mig själv för det mesta och jag brukar vara noga med att inte sprida dålig energi (försöka iaf) för människor som sprider negativ energi är bland det värsta jag vet. 
Såå, det känns helt underbart att bara andas ut lite och försöka landa i att mitt liv ser ut så här (jag vet inte om man ska kalla det ’igen’ eller ’fortfarande’), jag vet inte hur framtiden ser ut men jag måste acceptera den oavsett, jag är tacksam för att jag har allt - förutom "hälsan". Och så ska jag börja skriva dagbok. Inte samma som i att blogga utan lite mer en "off the record" dagbok. Det kanske kan funka som lite utrensning ibland? Det och promenader. Det är väl åtminstone värt ett försök. 

Hoppas att ni har en fin lördag! KRAM