Genuitet på hög nivå!

Åh vi har haft den mysigaste och mest genuina dagen på väldigt länge. Min farmor och farfar + mormor och morfar är några av mina absoluta favoritmänniskor och som jag har saknat dom under detta oerhört konstiga 1,5 år av Corona-restriktioner. Nu är vi äntligen fullvaccinerade allihopa och helt friska så igår blev det en heldag hos dom allihopa. 

Mot Vinnersjö och farmor och farfar <3 

(null)

Tänk att jag levde mina första 15 år i den här miljön 1 km längre ner efter den här mysiga grusvägen. Det är magi att komma tillbaka till Vinnersjö och hälsa på. 

(null)

Och kramarna den här dagen var de finaste på länge. 
Efter förmiddagsmörgås, förmiddagsfika, en till förmiddagsfika och så en fika efter fikan så gav vi oss ut i skogen för att plocka lite svamp. 

(null)

(null)

(null)

När vi kom tillbaka med lite kantareller rikare så var det dags för lunch. Efter det så fikade vi och sen skickade farmor in mig i sängen så att jag fick vila lite medans tjejerna lekte med farmor och farfar på exakt samma sätt och med exakt samma leksaker som vi lekte med hos farmor och farfar när vi var små. Sentimental much? Lite då haha! 

(null)

Innan vi åkte vidare så fikade vi litegrann. Vi fick dessutom med oss hela bilen full med närproducerat. Farfar gav tjejerna en varsin egengjord skinnpåse, jag fick hemgjorda smörknivar och en flugsmälla i skinn. Sen fick vi krusbärs, blommor och så kantarellerna då förstås. 

Vi svängde förbi min farbror innan vi åkte vidare på turnén. Vi hann se grisar och helt nya griskultingar som såg precis ut som små frallavalpar (åh dom var såå söta haha <3), kossor, får, höns och kalkoner.

(null)

Fina farbror <3 

(null)

(null)

Sen åkte vi vidare till bästa mormor och morfar. Där var det dags för eftermiddagsfika. Trots att vi fikat hela dagen så var jag så dukade mormor upp ett helt smörgåsbord med fika så jag åt så att jag knappt kunde gå sen. 

(null)

På hemvägen svängde vi förbi Valbo en sväng. Lily hade växt ur alla sina pyjamasar så vi köpte två nya. Sen åt vi på Sibylla innan vi åkte hem. 

Lily och Belle sprang runt på parkeringen hur länge som helst och var alldeles lyckliga över att det var natt. "Mamma titta. Åh vad vackert det är med natt! Jag vill att det ska vara natt hela dagen!" ropade Lily och skuttade runt. Och så Belle efter… "Åh natt, hela dan!" 
Dom var så lyckliga så att jag blev alldeles lycklig och bara stod och tittade på dom <3 

(null)

Åh vilken underbar dag vi haft. Mer genuina människor än the fantastic four - oldie generation, går knappast att hitta. Bästa, bästa ni <3