VIK-VIT

Vi åkte och mötte upp family vid arenan strax innan kl 17. Kidsen blev lika glada som alltid av att ses <3 

BÄSTA LIGAN! 

(null)

Vi var totalt 16 pers med hejarklack till brors. Det är ändå fans om något haha. Glada barn gick till kärleksattack mot mormor när hon kom <3 

(null)

Brors ringde mig en timme innan match och sa att jag skulle gå till souvenirshoppen och hämta en överraskning när vi kommit dit. Och det var inte vilken överraskning som helst…. utan MATCHTRÖJOR till barnen. 

Västerås dog sötdöden när dessa kom och gick i korridorerna trots att det var "fel" matchtröjor för VIKs hejarklack. De charmade nog totalt sett hela arenan haha. 

(null)

CREW <3 

(null)

Bästa vän, bästa SIS <3 

(null)

Lily hade packat hockeyväskan hemma innan vi åkte. Hon brukar alltid packa med sig lite leksaker som de kan leka med på matchen. Hur roligt de än tycker att det är att titta på morbror så är tre perioder ganska långt för barn i åldrarna 2 och 3 år. Men de var lika grymma som alltid! De lekte med leksaker, klappade händerna, gosades med family och åt lite gotta i periodpaus. Vi har fasiken de bästa barnen på den här planeten! De säger väl de flesta om sina barn, men jag menar det verkligen haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Brors gjorde ett mål under matchen och då åkte han direkt bort till oss där vi satt på läktaren och gjorde slängpuss och pekade på barnen. Målet var till kidsen såklart <3 

Åh finaste brors och finare morbror. 

(null)

(null)

När vi kom till hotellet igen klockan 22 så var konstigt nog alla barnen vakna. Det blev lite hinderbana/inte nudda marke-lek på hotellrummet (och i korridorerna) innan det var dags att gå och sova. 

(null)     

(null)

Vilken fin fredag vi hade <3