VAB-dröm!

Vi har haft mysigaste dagen idag, jag och våra tjejer. Och Hugo såklart. Egentligen skulle vi ha haft lite AW-aktivitet med Elservice och Rörteam; Escaperoom och middag (Johan äger ju en del av Rörteam också och vi samarbetar väldigt mycket företagen emellan så vi tänkte att det kunde vara bra att bonda lite extra) men så blev det lite omställning i planeringen så att jag blev hemma med barnen istället pga VAB. 

Jag och Belle började morgonen med att komma ner till ett fulldukat bord med frukost on point. Hon är så himla grym våran älskade Lily. Så omtänksam och fin. Det var verkligen bara att sätta sig och äta - allt var färdigt och hon hade inte missat en grej! 

(null)

Lily hade feber i tisdags natt och sedan dess har de varit hemma från förskolan. De är lite hostiga och har lite mindre energi än vanligt men i övrigt är de sig själva. Så länge det inte kommer en motgång så är allt strålande haha! 

Lite friskluft varje dag är otroligt viktigt för mig - både när det gäller för mig själv men också när det gäller barnen.. Vi inspekterade vårt äppelträd som blivit klippt idag och så tog vi en promenad. 

(null)

Hör kommer dagens bidrag till tacksamhetsdagbok: 
Vi promenerade till affären för att köpa Picdeli till lunch (jag stängde in barnen i cykelvagnen så att de inte skulle smitta någon) och när vi väl kom in i affären så undrade jag vad tusan det var som lät. När jag vände mig om och tittade ut så såg jag att regnetfullkomligt öste  ner. Det kändes lite sisådär att gå i väldigt oregnklädiga kläder men jag ställde in mig på halvjogg hem. Jag plockade sallad, Pepsi Max och nappar och gick till kassan. När jag blippade sista varan tittade jag ut och regnet öste mycket riktigt ner fortfarande. Jag betalade, packade i grejerna i vagnen och exakt samma sekund som vi gick ut genom dörrarna så slutade regnet tvärt och solen kom fram igen. Men alltså tacksamheten var total haha. 

(null)

HUR DRÖMMIG HUNDSÄNG?!? 
När Hugo blir sjuk så får Hugo vad han vill - och han ville ha en ny säng haha <3 
Hugo fick en jättefin hundsäng av Johans bror när Lily föddes (eftersom han blivit storebror, hur gulligt?) och Hugo har levt i den sedan han fick den. Men så gjorde jag misstaget att tvätta den och sedan dess har han gått runt den som om den var det farligaste i världen.
Men så hittade jag denna drömmen och han ääälskar den! 
Den var han värd våran lilla älskling <3 

(null)

Men alltså MILJONER TACK allihopa för alla fina blommor ni skickat. Och mat!! Jag är så tacksam för allt som alla gör! Så himla fint. 

TACK TACK TACK! 

(null)

Eftermiddagsritande 

(null)

Och en liten eftermiddagsfika. 
Lily ville veeerkligen köpa rosa bullar på affären så det gjorde vi. Dock blev det som det alltid blir när Lily vill köpa något gott - en tugga och sen var den inte intressant längre. 

(null)

Tack våra älsklingar för en supermysig dag! Åh vad jag älskar att hänga med er! <3 
Nu kör vi helg! Hoppas att ni alla får en lika fin helg som vi planerat att ha. Kram från mig! 
Joppla

“Han ville ha en säng” 😂😂😂😂

Svar: Well det var ordagrant precis vad han ville… 🤷🏼‍♀️😅🙈
Evelina Nilsson