The day before the D-day

Josefin kom äntligen hem igår och den kramen, efter två hela år ifrån varandra, var magisk <3 Man inser inte ens hur mycket man har saknat varandra förrän när man faktiskt ses! 

Johan och tjejerna åkte till jobb och förskola imorse och kort efter kom Josefin och hämtade upp mig för att åka mot Uppsala! 

(null)

På schemat för dagen så stod det två sjukhusbesök. Först var det dags att ta nya biopsier av tumören samt sätta clips runt tumören så att man vet exakt hur stor den är innan man börjar med cellgifterna. 

(null)

Efter det var det lunch och vi åt supergod mat! 

(null)

Åh vad jag älskar att ha dig hemma min finaste, älskade, bästa andra hälft, min partner in crime, min människa, min pseudotvilling <3 

(null)

Dagens andra besök på Akademiska resulterade i något operationsliknande. Allt gick bra och jag har nu genomgått alla undersökningar och alla förberedelser som behöver göras inför vad som komma skall imorgon. 

(null)

Josefin och Dan hade bokat ett rum till oss också på samma hotell som dom bor på inatt så vi checkade in på hotell i eftermiddag för att kunna umgås och mysa lite extra tillsammans. 

(null)

Tjejerna aaaavgudar deras finaste moster. Det var väldigt fint att se att de har en så självklar relation trots att de inte setts fysiskt på 2 hela år!! Men de tog i princip vid där de avslutade leken som de lekte över Facetime för bara några dagar sedan och de hängde som om allt bara var som vanligt. Underbart att se <3 

(null)

(null)

(null)

Hela gänget! 
På torsdag får vi förstärkning av M&M plus barnen också fast i Gävle istället för i Uppsala. Det ska bli så mysigt! 

(null)

(null)

(null)

Ikväll har vi ätit supergod middag på det här stället. 

(null)

Och nu har vi bäddat ner oss i sängarna i vårt hotellrum. Åh så gott med hotellfrukost imorgon. Jag är en riktig sucker för frukost, speciellt hotellfrukost haha. Längtar!! 

(null)

Imorgon börjar kampen mot cancern på riktigt men jag känner mig stark och redo så don’t you worry about me! I got this.
Sov så gott nu alla finisar! 
Vi hörs snart igen. Kram


Krista Eckerbrant

Lycka till och kämpa på 🙏🙏

Ida West

Ge aldrig upp och kämpa!
Tänker på dig med fighting spirit!