Syskonkärlek

Ni vet ju vid det här laget att family är allt för mig. Mina syskon är och kommer alltid att vara mina favoritmänniskor, min lilla klan, the fantastic four som hjälpt mig att ta mig igenom så mycket här i livet. Vi har tagit oss igenom så otroligt mycket tillsammans och tryggheten i att vi alltid har varandras ryggar är så fin. Obeskrivlig, villkorslös kärlek. 

(null)
 
När jag var 1 år och 4 mån så kom min första favoritmänniska till världen. Joppla <3 Vi har alltid varit som tvillingar och vi har följt varandra i vått och torrt. Hon är den som vet vad jag tänker utan att jag ens har hunnit tänkt tanken själv än och hon förstår mig bättre än någon annan människa. Hon kommer för alltid att vara min bättre andra hälft. Du och jag! 

Ett år senare kom min andra favoritmänniska till världen. Musch <3 Så genuin, omtänksam, rolig, kärleksfull och fin på alla sätt. Det finns ingenting som klår tacksamheten över att vi fick våra älskade, underbara kids nästan samtidigt. Att vi har fått/får uppleva den tiden tillsammans är jag evigt tacksam för och det har verkligen fört oss ännu närmre varandra. Min finaste, älskade bästa vän! Utan dig är jag ingenting! 

Och så 1,5 år senare kom lillebroren. Min tredje favoritmänniska. Brors <3 Vi systrar har ju ett litet talesätt som säger: "Nobody’s perfect - except brors!" Och som det stämmer! Brors är vår finaste prins som alltid är bäst, roligast, finast och knäppast. Jag är ditt absolut största fan. 

Mina syskon blev så ledsna när jag berättade för dem om min cancer och det var också dem som jag tyckte att det skulle bli jobbigast att berätta det för. Jag vet att jag inte är orsaken till att jag varit sjuk i endometrios i så många år och nu även cancer men ändå så är jag så ledsen över att de tvingats följa med mig i alla dessa motgångar genom åren. Det är inte bara jag som tvingats kämpa mig igenom allt utan de har i allra högsta grad varit involverade och följt mig under alla år. Men jisses vilken hejarklack jag har <3 Det finns inga jag hellre skulle ha vid min sida just nu men det finns heller inga jag hellre skulle vilja skydda ifrån allt och låta slippa det. Men nu tar vi oss igenom den här skiten tillsammans och så lever vi life fullt ut resten av livet sen. Tillsammans.

När man får ett sms från DHL om att en expressleverans direkt ifrån huvudkontoret i Italien är på väg till mig så vet man att Joppla har varit i farten… Jag fick en lika keps som henne med detta gulliga kort till. Vad har jag gjort för att förtjäna er mina älskade syskon.
Så mycket kärlek <3

(null)Joppla

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Svar: ♥️♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Bullmamman.se

❤️❤️❤️❤️

Bullmamman.se

❤️❤️❤️❤️

Brors

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️♥️
Evelina Nilsson