Sunday cozyday!

Till dagens söndagsfrukost åt vi yoghurt, granola, juice och ägg (+/- lite annat). Vi är en sån där "tråkfamilj" som bara äter naturell yoghurt och fil utan smak men igår köpte vi lite smakyoghurt… som inte gick hem haha. 

(null)

Vi tillbringade förmiddagen i solen med att göra lite höst ute; ta bort och tömma allt "mys" i uterummet och göra det hårt och höstigt, flytta in alla utemöbler till uterummet osv. Vi hade en här som klippte vårt äppelträd, tog bort en buske och sågade ner hela vårt stora fläderträd på framsidan för att det förstör både husets lilla och lekstugans altaner (vi har fortfarande ett flädeträd kvar på baksidan). Och OJ vad ljust vi fick inne! Vi har typ aldrig fått in sol i hallen men vips så är det så himla ljust och härligt där. Win!! 

(null)

(null)

Belle sover fortfarande middag på förskolan men hemma sover hon normalt aldrig middag längre (om vi inte åker bil för då somnar hon jämt). Men idag var hon trött minsann och somnade ute i vagnen. BAPP och DUTTÉ har varit Belles absolut bästa vänner sedan i torsdags. Det får väl vara lite så när man inte är helt pigg känner jag. 

(null)

Lily och Johan lagade omelett till sen lunch och till det fick vi finaste Pappa och Maria som sällskap. Så himla mysigt! <3 

(null)

Jag vet inte om det är för att jag fått det beskedet jag har fått eller om jag bara känner det ändå men FASEN VILKET DRÖMLIV JAG LEVER. Jag är så jäkla lycklig tillsammans med min lilla familj och om jag så dog imorgon så skulle jag dö som den lyckligaste människan någonsin. Nu finns ju inte ens det alternativet med på världskartan men det är skönt att känna så trots allt.

Samma kväll som jag berättade för Johan om mitt slutgiltiga cancerbesked så sa han: "Skriv en lista på allt som du vill göra och så checkar vi av den punkt för punkt. Jag vill att vi ska göra allt du drömmer om!" Han är verkligen världens finaste man <3 Han behandlar mig med sådan kärlek, respekt och ömhet dagligen och han får mig att känna mig som den bästa mamman, sambon, kvinnan och människan någonsin. Varje dag.

Tacksamheten är total över att jag hittade den absolut finaste pappan till våra prinsessor och att jag hittade drömmarnas man att do life with <3

(null)

Johan och Lily fixade lunchen och jag fixade tillbehör… Återigen. Picadeli in my heart haha <3 

(null)

Tjejerna fick nya fina pyjamasar av pappa och Maria. Är man "barnbarn" till grävmaskinernas bosslady så är det klart att man ska ha grävmaskinspyjamsar. 

(null)

Jag är tacksam för ännu en underbar söndag med min familj. Jag har även idag haft superont i magen och har knappt fungerat idag men ikväll när tjejerna somnat så dundrade jag mediciner igen så att kroppen får vila lite. Jag hoppas på en bättre smärtnivå imorgon. 
Kram till er!