SNORFEST!

Jag påbörjade klädrensning av min garderob efter att barnen hade somnat igår kväll. Johan var ju på AW med jobbet så jag passade på att göra undan sånt som jag velat få undan länge men som det inte riktigt blivit läge att ta tag i.. Jag rensade till 01.30 igår kväll och fortsatte rensningen efter att barnen vaknat imorse. Mornarna är verkligen tjejernas primetime. De är så himla underbara (eller ja, det är dom ju (nästan) jämt men dom är extra underbara på morgonen), de är på toppenhumör och de är så himla fina med varandra. Älskar mornarna med våra tjejer <3 

Fem proppfulla ikeakassar senare och det syns inte ens i garderoben att jag har rensat bort så mycket kläder… Jag är bra på att shoppa men mindre bra på att rensa så det fylls mest bara på. Men det var såå skönt att få bort massa gammalt skit som har hängt i garderoben i hur många år som helst. 

(null)

ÄLSKAR!!!! <3 

(null)

Eftersom vi har sjukstuga fortgarande (tjejerna är still hostiga men pigga) och våra bästisar också har sjukstuga så bestämde Lily att vi skulle ha snorfest hos oss och att Wilton och Vidar skulle komma.. De skulle komma på ett villkor sa dom och det var att de skulle få Johans hamburgare till middag. Det var bara att sätta sig i bilen och åka och handla tillbehör till Johans magiska burgers. 

(null)

Det finns ingenting som gör mig stoltare än att dom här tre är mina! <3 

(null)

Vilken lycka när huset äntligen fylldes av mina favoritkillar och Musch (yes Matti, du räknades in i favoritkillar-kategorin).

(null)

Två av barnens favoriter i ett - 
pyssel och fruktstund. 

(null)

(null)

Finaste gänget! 
Tänk vilken glädje ni sprider varenda sekund av dygnets 86400 sekunder (eller vänta nu, det var en liten överdrift… kanske inte varje sekund.. men absolut de allra flesta av dom). 

(null)

Lily är inne i en period där hon verkligen vill vara med och fixa, hjälpa till och ord a saker och ting. Idag på affären så sa hon plötsligt: "Jag tror nog att jag ska köpa lite tandborstar som jag kan ge till alla barnen om vi har fiskedamm!" Vi hade inte ens pratat om fiskedamm men tydligen så hade hon planerat att vi skulle göra det haha. Vi kom hem med både tandborstar och snöglober som Lily absolut ville ge till kidsen som "en liten överraskningspresent på snorfesten." 
Hur ska vi någonsin kunna säga nej till våra barn?!?!

(null)

Vi hann bara innanför dörren efter handlingen och så vips var Lily uppe och skulle byta om. "Jag ska bara ta på mig något festigt och kalasigt tills Wilton kommer. Han kommer nog bli förvånad när han ser hur fin jag är!" Åldern som våra tjejer är i just nu är helt klart den bästa so far. Det är så himla roligt att vara med och följa deras tankar och funderingar i vardagen. 

Vi hade en helt underbar SNORFEST och barnen tyckte att det var succé! Snorfest får vi minsann ta att göra flera gånger! 

(null)

Varför sprida ut sig när man kan ligga så nära sina favoritmänniskor som möjligt? <3 

(null)

Det blev pyjamas och Bolibompa efter middagen och sen åkte gänget hem till Furuvik igen när det var dags för alla kids att sova. 

(null)

Vilken toppenlördag hörni. Hoppas att ni också haft en fin dag. Jag har haft riktigt monsteront idag igen och jag märker direkt hur det suger mer energi och jag blir en helt annan människa, men som jag sagt tidigare; Det är bara att följa med… 

Linda

Hej. Din rosa tröja, vilken härlig färg🤩 är den ifrån hm? :)

Svar: Självklart är den från HM 😉 Jag är som en livs levande reklampelare för HM. Ungefär som en influenser som är sponsrad av HM… förutom att jag inte är någon influenser och inte får betalt för det 😂🤦🏼‍♀️
Evelina Nilsson

Linda

Haha tack ;-) det för de lätt att gissa dina snygga kläder ;-)