Månday

Måndag hörni.. Ny vecka, nya möjligheter eller vad man nu brukar säga. Vi har haft en väldigt vardaglig och vanlig måndag så här kommer den i form av ett blogginlägg…

- Varning för äcklig bild i inlägget -

Första bilden är helt klart det värsta jag någonsin lagt ut här på bloggen men jag bara måste visa er den.. HUR ÄR DET MÖJLIGT att äcklet har hunnit växa så mycket på så kort tid?!? I lördags kväll duschade hon, igår borstade vi håret och satte upp håret i tofs. Kan man ens ha missat den då eller satte den sig efter igår fm? SÅÅÅ ÄCKLIG!!!! Jag såg den precis innan vi skulle åka till förskolan. Så fort jag fick syn på den fick jag sån puls samtidigt som det kändes som att jag skulle kräkas. Känslan var exakt som om jag skulle tvingas gå upp på en scen framför 3000 pers och köra helt oförberedd stand-up i en timme. Paniken var med andra ord total.. Johan hade åkt till jobbet och jag var där alldeles själv med två barn, en hund och ett odjur. Men jag fick ut den levande och jag lyckades hålla mig lugn (utåt sett) så barnen verkade inte ens förstått paniken som fanns bakom kulisserna under morgonen. Skönt! Jag eldade upp monstret levande - med nöje. 
Jaja, nu har jag skrivit tillräckligt mycket text för att inte bilden ska komma upp som det första man ser när man kommer in här på bloggen, utifall man inte vill se något så äckligt.. Med andra ord: skrollade inte vidare nu eller carry this äckliga picture in your memory for life. 

Här kommer den.. 
Jag varnade er åtminstone så ni hade chansen att slippa se! 
VIDRIGA DJUR! 

(null)

Jag hämtade tjejerna på förskolan vid kl 15.30 och då tog vi en promenad/cyklade till lekparken för en timmes lek. Tjejerna var på superbra humör och vi hade en jättemysig eftermiddag. 

(null)

Nog för att jag är dålig på att ge barnen lunch ibland men det här borde väga upp mina supermorsa-poäng om något. I mean; är inte det här powerwomen så vet jag inte vad haha! 

(null)

Vi kom hem strax efter 18 och Johan kom hem en liten stund senare. När det var dags för middag frågade Lily alldeles taggad: "Visst är det bubbel-måndag idag?" Yes sir svarade jag och så sprang barnen lyckliga för att hämta ett varsitt sugrör. Här hemma kör vi all in bubbla i mjölk på måndagar till middagen och resten av veckan är bubbelfri. Barnen älskar bubbelmåndag! 

(null)

Denna underbara människa. 
Goals på den pappan <3 

(null)

Vi brukar kolla på Bolibompa varje kväll men ikväll frågade Lily om de fick baka på paddan istället (Pippi-appen). 

Hur mysigt med höst ändå? Tända ljus är ju så himla mysigt!! 

(null)

Där satt jag (och Hugo) uppkrupna i Johans famn i soffan i ch tittade på våra tjejer och jag kände hur tacksamheten sköljde över mig totalt. Det är mycket som inte blivit/blev som jag hade tänkt mig i livet men det är också mycket som blev så mycket bättre än vad jag någonsin ens kunnat föreställa mig. Min familj är allt!! 

Älskar er våra underbara skruttisar! <3 

(null)