Helgen med huvudpersonerna!

Vi har haft mysigaste och den mest maxade familjehelgen på väldigt länge. 

Josefin och Dan landade i måndags och kom raka vägen till oss i Östhammar. Tisdag var jag och Josefin i Uppsala på sjukan till och från hela dagen och på em så kom min lilla familj in till Uppsala också och så bodde vi på Gillet tillsammans med Josefin och Dan. Onsdag var det behandlingsdag och då följde barnen med Josefin och Dan till Furuvik. Torsdag jobbade jag och Johan hela dagen och på kvällen åkte vi till Gävle och checkade in på hotellet där för att umgås maxat med Josefin och Dan. På kvällen var vi ut och åt på Blackstone. Fredagen var lugn och skön för mig och min lilla familj. Vi badade på hotellet, tog en liten shoppingrunda och bara myste runt. På kvällen blev det Blackstone igen med syrrorna med familjer och Mami. Lördagen blev det återigen bad på hotellet för kidsen, Josefin klippte bort 15 cm hår på mig med en kökssax för att vänja sig successivt inför håravfallet - och det blev en fin page, vi tog en liten promenad i Boulongern och sen bara njöt vi massor av att vara tillsammans. På em åkte vi till Papi och Maria i Hedesunda för att först kolla på brors match tillsammans och sen äta extremt god middag. Är det något pappa kan så är det grillat! Vi blev kvar där tills barnen höll på att stupa i säng av trötthet, då åkte vi tillbaka till hotellet och däckade. Söndagen bestod mest av frukost, ett hejdundrande kramkalas för att säga hejdå till Josefin och Dan som flyger hem idag (måndag) och utcheckning på hotellet. 

Jag är så himla nöjd med veckan och jag är evigt tacksam för att Josefin kom hem för min skull för att vara här på behandlingsstart <3 Jag är inte förvånad över att hon gjorde det för min skull för jag vet redan att hon är en av de finaste människorna på vår jord - men ändå är det ju otroligt fint gjort! Tack för den här veckan family! Nu är jag minst sagt påfylld med kärlek och energi <3 ÄLSKAR ER!! 

Här kommer bildbombernas bildbomb: 

Fredag

(null)

(null)

(null)     

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lördag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Söndag

(null)

Min picline (infarten som de satt in på mina arm inför cellgifterna) har strulat och läckt massor så jag har sedan i tisdags behövt lägga om den tre gånger redan. Så bökigt att behöva åka till sjukhuset varje gång för att fixa det. Jag måste dit idag igen för det fortsätter att läcka men vi får hoppas att den lugnar ner sig snart så att det räcker att lägga om den 1 gång/vecka som är planen!