Bortskämd av bästis-sis <3

Jag fick i onsdags veta av Musch att jag var uppbokad fredag-lördag. Finaste sis överraskade mig med ett dygn i Högbo <3 Vi hade det så himla mysigt. 
Det måste ju nästan ha varit typ 4 år sedan vi var med varandra själva utan barn/sambos/andra med också. Man kan nästan säga att vi levde upp till definitionen av kvalitetstid under vårt dygn tillsammans. 

Åh vad jag älskar dig sis. 
Det är något extra fint med att ha sin syster som sin bästa vän också! 

(null)

Jag har alltid haft en konstig grej för is… Jag älskar att äta is. Det är så himla beroendeframkallande att knapra på isen haha. Jag förstår om folk inte förstår grejen men oavsett så gillar jag det och jag kan bara inte sluta med det! 
Jag har hållit på med detta konstiga äta-is-beteende i 15 år och finaste musch hade fixat en stor ishink med massa is till mig tills vi checkade in haha. Swish sa det och så var isen uppäten och vi var redo för middag! 

(null)

Älskade Wilton och Vidar hade gjort ett otroligt fint armband till mig. Jag ska bära det med stolthet och jag lovar att göra mina favoritkillar stolta! <3 

(null)

(null)

Vi åt fyrarätters middag och allt var magiskt gott! 

(null)

Den här efterrätten är på riktigt det godaste jag ätit i hela mitt liv. 
Så. Himla. God. 

(null)

Och alla dessa chokladpraliner… Mums! 

(null)

(null)

Vi njöt såklart av spaat också innan vi gick tillbaka till rummet för att titta på brors match. 

(null)

Jag ville aldrig att myset skulle ta slut! 

(null)

(null)

Vi sov som prinsessor hela natten och vaknade klockan 7. Jag tänkte nästan skriva att vi vaknade utvilade men det är inte riktigt sant… När ska man få vakna utvilad igen nästa gång? Det känns som att man aldrig vaknar utvilad, huur mycket man än sover. Jag längtar tills det händer igen! Meen sängarna var magiska, täcket var underbart och man sov så himla gott!

(null)

TACK TACK TACK du fantastiska människa för att du skämde bort mig ett dygn. Jag njöt av varenda sekund och jag är så tacksam för att du gjorde detta för min skull. Jag älskar att umgås med dig, jag älskar att ha dig vid min sida i med och motgång, jag älskar att känna din ständiga hejarklack, jag älskar DIG!! <3