The last couple of days in lilla torpet!

God kväll allihopa! 

Vi har varit i torpet (svärisarnas "extrahus" som de har på tomten bredvid deras egna hus) sedan i söndags. Vi har nämligen bytt tak på vårt hus och då kände vi att vi ville hålla oss hemifrån så att de fick jobba på ifred. Ännu ett bevis på att Johan är den mest impulsiva människa jag känner btw. Grannen hade ett företag på plats för offert och det såg Johan när han kikade ut en dag så han sprang över och frågade om även vi kunde få en offert. Två veckor senare är taket bytt och alla är glada och nöjda (iaf i mörkret, vi får se om det ser lika bra ut i dagsljus imorgon haha). Nu är det bara badrummet på övervåningen, fönsterbyte och fasadfix kvar innan vi är färdiga med vårt hus. Eller färdiga och färdiga.. blir man någonsin färdig med ett hus? 

Vi har jobbat och varit på förskola som vanligt i veckan men kvällarna har vi spenderat med svärisarna och i torpet. Vi har haft det såå mysigt! Jag har dock sovit som ett arsel så jag är ganska energitömd men det ska nog ordna upp sig. 

I övrigt så känner jag av biverkningarna lite mer efter denna cellgiftsbehandling. Jag kan knappt stå upp utan att det svartnar för ögonen, tinnitusen tjuter som om det inte fanns någon morgondag, jag har stora varbölder på fötterna (jag var till en medicinsk fotspecialist idag som försökte få ordning på det innan det blir alldeles för infekterat), jag svimmade idag, jag har sår i hela näsan och jag känner mig bara sådär allmänt olustig i hela kroppen… MEN jag trodde ärligt talat att cellgiftsbehandling skulle vara betydligt värre än vad det varit so far. Än så länge lever vi på nästan som vanligt och det är skönt att livet liksom fortsätter trots allt. 

Myskvällarna i torpet har varit magiska. 
Vi har verkligen haft så himla fin kvalitetstid tillsammans <3 

(null)

(null)