Invigning!

Idag har jag småslumrat till och från hela dagen känns det som. Jag antar att det kommer komma några sådana dagar lite nu och då framöver och jag försöker att lyssna på kroppen - även om det är svårt. Jag är extremt dålig på att lyssna in mig själv men jag antar att jag måste försöka bli lite bättre på det för att hålla hela vägen. Stänga av och köra på funkar under vissa perioder men inte för länge i sträck åt gången. 

Idag har spabadet invigts och det blev minst sagt en succé. Tjejerna älskade det och jag tror faktiskt att det kommer att användas flitigt även om jag var lite skeptisk till det till en början när Johan kom hem en dag och sa att han hade beställt en jacuzzi. Det känns som att det är något som man bara vill ha men som inte används så mycket, typ som med bastu. Men jag tror faktiskt att det kommer användas mycket här hemma med våra små badfantaster! Jag längtar tills killarna kommer hit också så att de kan bada tillsammans hela högen <3 Fyra lyckliga ungar är fyra gånger lycka! 

Mitt flyt är ju dock precis som vanligt haha.. Vi skulle ha fått hem spabadet i maj men så får vi hem det veckan efter (!!) att jag fått min Picline. Nu dröjer det 5 mån tills jag får bada nästa gång eftersom Piclinen ska sitta under hela cellgiftsbehahandlingen. MEN! Det är väl här fördelen med att ha barn kommer in i bilden.. Man lever ju för barnens lycka och idag njöt jag så mycket av att se barnens lycka och glädje där i poolen att det inte ens kändes så viktigt längre huruvida jag får bada eller inte. Bada eller inte är värdsliga saker! 

(null)

Utöver bad så har vi kikat mycket film idag, ätit pannbiff och löksås till middag, jag och Hugo tog en promenad efter att jag lagt tjejerna och så har jag och Johan tittat på ett par avsnitt Vikings. Nu ska vi gå och sova så att vi orkar med en ny vecka imorgon! 

Hoppas att ni haft en fin helg! Kram