Fredagsfeeling!

Vad har hänt här sedan sist? Jag har sovit mycket bättre igen och känner mig fulladdad med ny energi. Biverkningarna har trappats av mycket så just nu är blåsbölderna på tårna och såren i näsan mina största problem - och det kan man väl ändå leva med. Återigen, jag har mått lite halvtaskigt i veckan men jag är glad att jag kunnat fortsatt med livet trots cellgifterna. So far so good. 

Vi har ätit nybakt bröd till middag, jag har försökt hitta min nya stil som cool_cheey_rakad90 och funderar starkt på att pierca koring i näsan, jag har lunchat med en fin vän och så har jag fått en fint paket av Mami på posten. Jag har också bytt gardiner hemma och gjort lite adventsfint här hemma med stjärnor och ljusstakar men det har jag glömt att tagit bild på. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag väntar en ledig dag för barnen hos svärisarna följt av sleepover, omläggning av piccline på sjukan för min del, jobb halvdag och sen ska vi iväg på julbordskryssning med Eckerö för både Elservice och Rörteam. En rolig fredag med andra ord! Jag har varit lite osäker på om jag skulle följa med på julbordet - jag får alltid lite smått panik när jag är "fast" på ett ställe med människor som inte är familj och som inte vet hur allt är - för jag avskyr när människor ser att jag mår dåligt och jag avskyr att behöva vara "tråkig" och bara sitta  bland folk. Och det är ju såklart endosmärtorna som är svårast att ha bland folk tycker jag, för det syns ju liksom inte hur ont jag har. Dessutom brukar mycket ont = mycket mediciner, resultera i att jag lätt blir snurrig och åksjuk. Men det ska nog gå bra idag! Om det händer kommer jag nog inte vara den enda som blir "åksjuk" ikväll haha. 
Hoppas ni får en fin fredag! Kram