Bubbel-måndag!

Jag är fortsatt väldigt trött och har fortsatt väldigt endometrios-ont, men utöver det så mår jag bra och känner mig väldigt o-cancerig för tillfället. 

Idag är tjejerna tillbaka på förskolan igen efter 2,5 veckas VAB. En av tjejerna var ganska nervös för att komma tillbaka till förskolan igen idag medans den andra sprang raka vägen in till sina kompisar så fort vi kom dit imorse. Det är ju alltid lite extra jobbigt att säga hejdå när något av barnen är ledset men det hade gått jättebra för båda två idag och de hade massor att berätta vid middagsbordet ikväll. Och så var det ju äntligen dags för att prova att bada bubbelbadet när det var mörkt och till en stjärnklar kvällshimmel. Åh älsklingar vad jag älskar att do life tillsammans med er <3 

(null)

Jag har fått lite bloggtorka igen men eftersom det är väldigt många nya bloggläsare här så tänkte jag att det kanske finns någon som har några frågor eller funderingar om något - vad som helst. Ni får gärna ställa er fråga här i kommentarsfältet och så svarar jag någon gång när jag inte kommer på något vettigt att skriva om. Deal? 
Nästan hela min läsarskara är ju ghostreaders (vilket brukar betyda snok-läsare haha) och det får man gärna vara men ibland är det lite trevligt att slippa one-way-kommunikationen och då är det lättare att inse att alla ni läsare faktiskt är verkliga. Ni behöver inte ens skriva en fråga. Svara på mina frågor eller skriv vad som helst vettja! Hur länge har ni läst bloggen? Varför kikar ni in här varje dag? Vad tycker ni om att läsa om? Vart bor du? Vad åt du till frukost? Vad som helst haha! 

God natt allihopa. 
Hoppas att allt är bra med er och att ni fått en fin start på veckan. Kram! 
Mikaela

Läst din blogg under flera år. Ett kort tag bodde vi i samma lgh hue. Vi är även släkt med varandra fick jag veta för några år sedan. På min mammas o din pappas sida. Vilket gör det lite extra roligt att läsa din blogg☺️ En fin o mysig blogg om allt möjligt☺️

Svar: Vad roligt att du gillar den och att du följt bloggen så länge! ☺️💞 Men gud! Jag måste göra efterforskningar och ta reda på hur vi är släkt 😍👏🏼 Tack för fina ord! Kram
Evelina Nilsson

Anonym

Från LA. Kollar bloggen typ varannan timme. Älskar läsa om ALLT! Men det jag är lite missnöjd med är att man aldrig får se dina köp! Älskar din stil och eftersom du shoppar typ heela tiden så hade man ju gärna tagit lite inspo. Läs köpa det du köper. Tack och ser fram emot förbättring och vidare shoppinguppdateringar😉

Svar: 😂😂😂🤦🏼‍♀️ Du använder ju ändå inte kläderna som jag säger till dig att köpa… 🤷🏼‍♀️♥️
Evelina Nilsson

Bonde i storstan

Jag är en av dina trogna följare :) Bor i storstan men säger fortfarande kontore ;) Älskar att snoka på din blogg då och då för att se alla fina bilder på din underbara familj. Och tittar in här när jag saknar dig och bara vill se ditt fina ansikte!

Svar: Haha 😂 Bästa du! 😘♥️
Evelina Nilsson

ida

Hej! Jag bor i Göteborg och har läst din blogg sen innan dina barn kom till världen. Min syster tipsade om din blogg för att jag också har endometrios. Att läsa din blogg har gett både styrka och glädje av att se hur ditt liv och familj har vuxit. Tycker om att läsa hur ärlig du är om endo, barnen osv och så är det roligt och se hur ni renoverar och gör utflykter!! Skippade frukosten idag (vaknade sent)!

Tänker på dig och din familj, kämpa! Du kommer fixa detta!

Svar: Hej! Åh Göteborg som är så fint 😍💞 Vad roligt att du följt bloggen så länge men vad tråkigt att höra anledningen till att du hittade hit; att du också har endo.. KÄMPA! 💗💪🏼 Tack för din kommenterar och dina fina ord. De värmer 💗💗
Evelina Nilsson

Anonym

Jag har en fråga! Vet du/läkarna om din bröstcancer har något samband med endometriosen? Jag hejar på dig, och hoppas att du rn gång får må fysiskt bra 💛 Det är fantastiskt att se vilket stöd du har av familjen.

Svar: Jag förstår din fråga och tro mig, det var bland det första även jag frågade läkarna. Svaret blev ett tydligt nej, det finns inget som helst samband. Jag är ju själv inte läkare och kan inte sånt här men detta var förklaringen jag fick från mina läkare; Det finns en hormonell bröstcancer som är den absolut vanligaste. Den drabbar omkring 80-90% av alla som får bröstcancer och oftast de som är lite äldre än vad jag är, medelålders. Den andra varianter är ovanligare och aggressivare och drabbar oftast de yngre (kan även drabba äldre också dock) men styrs inte av hormoner. Hade det varit den första cancervarianten som jag fått så hade det absolut kunnat haft ett samband men nu finns det inget alls.
Just bad luck I guess 🤷🏼‍♀️🙈
Evelina Nilsson

Mikaela

Det kan jag berätta för dig☺️ Hur vi är släkt menar jag.

Svar: Gärna 😍👏🏼 Hur är vi släkt?
Evelina Nilsson

Mikaela

Min mamma är tremänning med eran pappa. Och min morfar är kusin med eran farfar. Min mamma är född i vintersnö och hette förr Ingela Jönsson. Så jag har mormor o en morbror kvar i Hedesunda o både min mamma o en annan morbror har stuga där ute.

Svar: Världen är liten minsann 😅🌟💕
Evelina Nilsson

Mikaela

Såklart så menade jag Vinnersjö. O inte vintersnö😄