Behandlingsdag aka gameday!

Idag åkte vi mot Akademiska klockan 09 hela lilla familjen. Det kändes viktigt att tjejerna även fick följa med och se detta besök för att allt ska bli mindre laddat på något sätt. 

(null)

Taggade tjejer hade packat "hockey-väskan" med lite leksaker för att ha något att göra under de nästan 4 h vi var på Onkologen. 

(null)

Superhjälte-together tröjorna var på precis som sist! 

(null)

(null)

Men om vi hade behövt packat med leksaker hemifrån? Oh nej. Sköterskorna var så himla underbara och drog fram massor med grejer till tjejerna och alla var såå glada att dom var med. Sköterskorna busade med dom, förklarade noga vad de gjorde hela tiden och svarade på frågan "vad ska du göra nu?" exakt 9475 ggr med ett tålamod av stål, tjejerna fick glass och så gjorde Onkologen tjejernas besök till nattningens stora samtalsämne. Det är så fint när sjukvårdspersonalen prioriterar även småbarnen i ett sånt här läge! 

(null)

(null)

"Du ser ju my way of support iaf!" sa Johan när han såg den här bilden.
"Va? Vad menar du?" jag såg verkligen ingen koppling..
"Jag har också tappat hår.. i halva mitt jäkla huvud!" Ahaha, jag dog av skratt! 
Well say hello to team Johlina - vi gör allt tillsammans! Haha <3

(null)

(null)     

Lily tyckte tydligen att även Dalahästen platsade på dagens familjen-selfie haha! 

(null)

Tjejerna fick en varsin liten godispåse i kiosken när vi var klara. När jag betalat och vände mig om till tjejerna (Johan var och hämtade bilen) så hade de hunnit hur under bordet och satt och delade sitt godis med hunden där under. Gullisar! 

(null)


Men hörni…. Mycket fint har jag varit med om genom åren men när det trillade in bild efter bild efter bild idag från närmsta familjen med tröjorna på sig så värmde det i hjärtat som aldrig förr. 

"Gameday idag och hela ditt crew är med dig och har självklart tagit på sig matchtröjorna!" stod det i meddelandet och sen rasslade bilderna in. 
ÄLSKADE BÄSTA NI! ♥️♥️

Musch, Matti, Wilton, Vidar och så finaste Smålands-Fanny ("dotter" i min andrafamilj <3) med underbara killarna Elliot och Noel. 

(null)

Bästa Mattis har även dragit det här med support ett steg längre och gjort denna tatuering for me <3 Som vi alltid sagt: träffar man någon av mig, Josefin eller musch så får man tre tjejer till priset av en, och same same omvänt. I 12 (?) år har du funnits i inte bara musch liv utan även mitt och det finns få med det fina hjärtat som du har Matti <3 

(null)

Bästa Mami i havet, Smålands-Lisa (mamman i min andrafamilj) och så fina Ulrika (Stockholmsfamiljen. Jag vet att även du Per tog på dig din tröja där uppe i himlen och kikade ner på mig idag) <3 

(null)

Allas vår Smålands—bus-Linus (som är tillsammans med Smålands-Fanny) <3 

(null)

Finaste Smålands-Lennart (pappan i min andrafamilj) <3 

(null)

The one and only Felicia, brors girlfriend <3 

(null)

Till och med OLOF (brors och Felicias fralla) hade tagit på sig en tröja <3 

(null)

BRORS <3 

(null)

Finaste Dan och Jopplas ända från Los Angeles <3 
Dan levererade även den vackraste pepp-presenten som jag någonsin sett irl när de var hemma för några veckor sedan. Jag antar att ni kommer att få se den någon gång framöver… jag måste bara försäkra den först haha! <3 

(null)

Underbaraste Smålands-Moa (dotter i min andrafamilj) och så våran snygg-David <3 

(null)

Älskade papi <3

(null)

Extra rörd blev jag när jag även fick bild av min finaste farmor och farfar… <3 

(null)

…. Och mormor och morfar! <3 

(null)

Ni förstår ju att jag inte är into this alone - långt ifrån. Min egna lilla familj, min stora familj, min andrafamilj, min Johan-familj, släkt, vänner, bekanta, obekanta… jisses. TACK har aldrig någonsin känts så fjuttigt tidigare. På riktigt. Från botten av mitt hjärta: TACK TACK TACK!!! Trots situationen vi befinner oss i så känner jag sådan otrolig ödmjukhet och tacksamhet inför livet. 

Linda F⛵

Go Ewe💕💕💕

Svar: 👊🏼👊🏼💗💗💗
Evelina Nilsson

Hanna

Sitter på allvar med tårar i ögonen o långt upp i halsen. Har ju vetat vem du är sen vi var små även om jag är några år äldre än dig o hade mamma din på Kompisklubben. Och hängt med här på bloggen många år. Dålig på att göra avtryck när jag läser. Men gör ett nu. Alltså den sammanhållning ni har, amazing! Så fint! Att bli berörd är bara förnamnet! Finns många som hejar på dig i det här, inte bara de med rosa tröjorna 💖

Svar: Ja det finns mycket kärlek i världen 💗💗 Vad roligt att du kommenterade 💕 Tack gulliga du! KRAM!
Evelina Nilsson

Linda

Va fint att se alla fina bilder och den underbara stöttningen. En tår i ögat och ett leende för de fina människorna som finns i vår värld.

Svar: Jag har verkligen världens finaste familj 💗💗💗
Evelina Nilsson

sandra ledin

Jösses vilket team du har <3
Man blir ju tårögd va fina de är.

Va härligt ni fick till det på sjukhuset med hela familjen. Håller med dig om att det underlättar nog en hel del om tjejerna får vara delaktiga i det som händer.

Styrke kramar!!!

Svar: MAGISKA! ✨✨
Tack fina! 💗
Evelina Nilsson