Sommar sommar sommar!

Och idag var dagen då vi tog beslutet en gång för alla att i framtiden flytta utomlands och ha detta klimat jämt för jisses så mycket enklare livet är dagar som denna. Vi har (precis som resten av Sveriges befolkning idag antar jag) sugit i oss av sommar, sol och värme och njutit så mycket som det bara är möjligt av att äntligen få blomma ut igen haha. Njuter man extra mycket av att få ha så här fint väder när man bara har det ibland eller hade man faktiskt njutit lika mycket ändå trots att man inte hade vinterslask, blåsiga och mörka höstmorgnar eller regn, regn och regn den största delen av året..? 

Det är så gulligt att barnen blir större och större och framförallt Lily sköter sig själv mer och mer. Hon försvinner iväg och när man hittar henne så har hon bäddat ner sig under en filt och somnat ute på verandan <3 

(null)

Vi har haft snickare här idag som bygger våran altan på baksidan och idag blev det så pass mycket klart så att vi kunde hänga på baksidan igen. Det är massor kvar men vi skålade in det som är klart så här långt, mest för att Johan var svinsugen på champagne så då lyckades han hitta en anledning att fira haha. Jag och barnen körde alkoholfritt som vanligt! Jag brukar dricka Nosecco som Johan köper åt mig när man vill festa till det lite extra (dricka Pepsi Max känns ju sådär lagom festligt när man dricker det var och varannan dag), den är iaf jättegod.

(null)

Familjeskål! 

(null)

Dör man åt den här bilden bara för att det är våra barn eller dör ni också litegrann för den..? 

(null)

(null)

Joppla

Jag dör också åt den där bilden!!! Och familjeskålen, och den nya altanen, och svenska sommarvädret, och Johan....... nej då? Hahahahaa! 😜 Men speaking of sun all day long, har ni funderat på att flytta till LA?!?!?! Här skiner solen all day everyday!

Svar: 😂😂😂🤦🏼‍♀️ LA får det bli 🌟 Jag ska bara anmäla hela familjen till Greencard lotteriet 🤣
Evelina Nilsson