Lördag !

Det är såå mysigt att vara här i stugan. Imorse tog vi det bara lugnt, åt frukost och lekte lite ute innan det var dags att göra sig kalas-redo och åka mot Furuvik för att fira våran favoritkille som fyllt tre år. Tänk att våran PW blivit så stor <3 Lily har taggat kalas i flera veckor och när vi äntligen kom fram så sprang Lily och Wilton emot varandra och möttes i en bamsekram. Jag är så glad att våra barn har varandra! 

Frukost with a view 

(null)

Family! Min family <3 
Stackars Belle får aldrig vara med på några bil-selfies eftersom hon sitter bakom mig men hon och Hugo är såklart också inräknade i FAMILY haha. 

(null)

Vilken fantastisk dag! Vädret var ju on point! 

(null)

Lily älskar att hjälpa till i köket och extra mysigt tycker hon att det är att hjälpa musch eftersom hon alltid involverar Lily så mycket. Att provsmaka var tredje jordgubbe är ju dessutom en trevlig uppgift haha. 

(null)

Dagens spegel-selfie och dagens kalas-outfit! 

(null)

Jag har inte haft telefonen nära på hela dagen så det blev inte så många bilder knäppta men vi har iaf haft en underbar dag och vi har njutit massor av att umgås med min family all day. Man inser nästan inte ens hur mycket man saknar family emellan varven förrän när man väl ses och hänger. 

Jag tror att musch har tagit desto mer bilder än mig idag så jag får försöka sno till mig några bilder från henne så kan ni få lite bilder på kalaskillen också. 

Jag måste bara tacka gulliga Maria (pappas fru) lite extra här på blågen också. Hon kom med en varsin blomma till mig och musch idag. "Här får ni till mors dag för att ni är så fina mammor och tar hand om våra barnbarn så bra!" Hur gulligt? Fina du <3 Så himla fint gjort. 

Nu ska vi stupa i säng. Jag är galet trött! Hörs igen imorgon. Kram