Extra tacksam av någon anledning!

Vi har haft ännu en mysig dag tillsammans, tjejerna och jag. Eller vi har inte hängt tillsammans hela dagen för jag och Johan har turats om och varvat jobb med VAB all day. Tur att det mesta går att lösa. 

Finns det något gulligare än små barnbuketter med allt ifrån grästrån till maskrosor och Gullvivor. Idag fick jag första lilla buketten av Belle, smälter <3

(null)

Åh tänk att jag försökte få igenom namnen Vivan och sedan Vivian till Belle men blev totalt nedröstad av Johan. Så fina namn ju. Belle blev ju "försök tre" vid våra IVFer och då hade vi rummet Gullvivan och de andra två försöken var Liljan (Lily) och Rosen (missfall) som jag berättat om tidigare som resulterat i Lilys namn och Belles andranamn Rose. Hahaha jag orkar inte med mig själv ibland - vem döper sina barn efter rum på en ivf klinik liksom??  Men jag tänkte att det kunde vara lite fint att "hedra" Linnékliniken på något sätt, som trots allt hjälpte oss att få dessa två fantastiska små underverk  - plus att jag älskar blommor. När vi skulle göra äggplocket så fick vi rummet pionen och då visste jag att det skulle gå bra, jag tror ju verkligen på små signs in life och där fick jag mitt eftersom det är 1 av mina 2 favoritblommor. När vi sedan fick Liljan vid Lilys återförande så visste jag innerst inne att det var klappat och klart, trots att jag var itryckt ner till tårna att jag förmodligen inte skulle kunna bli gravid, för Liljor är min andra favoritblomma. Ett sign är ju ändå ett sign liksom. 

När det var dags för dagens första glasspaus idag så sa Lily plötsligt: "Mamma, jag och Belle går till vårat hus och får lite lugn och ro så kan du stanna vid ditt hus!" Jag dog av skratt inombords men höll mig och svarade att "det låter mysigt, ropa om det är något!"

(null)

Poolparty haha! 
Tänk ändå att Kardashians ungar (och my babysis Jopplas ungar i framtiden haha) liksom är så vana med att en pool är som en mindre sjö och att ett barnkalas kostar typ 10 millar medans våra barn är (förmodligen) precis lika nöjda med att bada i en sån här liten balja. De höll på lekte i den här hela förmiddagen! Men SOM vi ska njuta av "två olika världar" när vi kan åka och hälsa på SIS igen i LA efter allt coronaskit. Och vi alla vet ju att fick man välja så hade man ju ÄNDÅ tagit den där poolen som är som en mindre sjö alla dagar i veckan, haha. 

(null)

Sen fortsatte dom med att laga mat på gräs, sand och sniglar i en halvtimme.. Vatten, vatten och vatten och vips så leker barnen hur nöjda som helst alldeles själva. 

(null)

Hugo älskar att bada han också <3

(null)

"Ska vi hålla hand?" Är Lilys nya standardfråga till Belle, Wilton, Vidar och alla som kan tänkas vilja haka på hennes lilla idé om att hålla hand haha. Jag fick sånt himla lyckorus när de skuttade framför mig så här idag. Tacksamheten. 

(null)

300 meter ifrån vårt hus var det tydligen dags för promenadens första paus. "Vi har sprungit så snabbt så Belle behöver nog vila lite!" sa Lily. Men i själva verket så vet jag att det är precis tvärt om - Belle är den som traskar på hur länge som helst medans Lily tröttnar ganska snabbt. Men det är ju lättast att skylla på lillesyrran och än så länge håller ju Belle med Lily i allt så säger Lily att Belle behöver vila så behöver hon väl vila haha. 

(null)

Nästa stopp blev lite vila för Hugo. Denna lilla fyrbenta figur. Världens snällaste hund. 

(null)

(null)

Tack för idag <3  
Tack för allt!  <3
Tack för LIFE. <3

(null)

(null)
Bullmamman.se

Älskade Lily! Alltså mitt hjärta går sönder för kärleken till dig (dig också älskade Belle-bus!) <3 Klocka underbara unge! Dina idéer och tankar gör mig helt full av lycka!💕

Svar: Åh ♥️ bästa moster and SIS ♥️
Evelina Nilsson

Joppla

Kom bara kom!!!!! Kan inte vänta förrän jag får hålla er alla i handen.

Svar: 🌟🌟🌟🌟
Evelina Nilsson