Onsdag!

Livet just nu. Vi målar naglarna i massa olika färger. Vi lever ekorrhjul med förskola, jobb, några timmar hemma på kvällen tillsammans innan läggning, serier i soffan innan det är dags att sova. Repeat. 

(null)

Vad jag behöver just nu: 
• En vit strand i Thailand med två sandiga tjejer i vita klänningar som springer efter strandkanten och busar med varandra, en brunbränd hunk som står med armarna öppna redo att fånga in Lily-skrutt och Belle-bus så att vi kan gå och äta middag vid en mysig restaurang där sanden är golv och sitta där tills solen gått ner. 
• Jag behöver min babysis aka andra hälft som bor i LA. Vi har inte setts på snart 1,5 år och jag längtar ihjäl mig efter henne mer och mer för varje dag som går <3 Jag börjar känna mig halv. En bit av mig saknas liksom. 
• Jag behöver få vakna på morgonen och bara må bra. Ingen smärta, inga hemska medicinbiverkningar, ingen frustration över att vara fånge i sin egna kropp. Bara vakna till en bra dag. Åh. 
• Jag behöver jobb. Att vara på jobbet har blivit min nya "frizon" där jag får försöka komma tillbaka till att vara en vanlig människa igen. Jag är så otroligt trött på att bara vara den sjuka, mamma (missförstå mig inte - att vara mamma är det bästa jag vet, men inte att "bara" vara mamma), homewifey... Jag försöker jobba på att bli Evis igen också. Jag har saknat mig (vem nu det ens är längre?!) men hur mycket jag än försöker springa ifrån att vara "den sjuka" så kommer det alltid ikapp. Så less på det. 
• Jag längtar efter sommar. Allt med sommar. Värme. Sol. Stugan. Husbilen. Öppna dörrar och sena sommarkvällar utomhus. 
• Jag skulle vilja ha ett bättre samhälle. Som samhället har svikit mig. Det låter cyniskt och bittert med en touch av offerkofta men det är inget sånt, bara fakta. Jag får ont i hjärtat för alla andra som blivit lika svikna som mig men som inte har möjligheten att klara sig utan samhällets hjälp. Jag önskar att jag kunde kriga för dom mer, men jag orkar inte det. 
• Utöver det så suktar jag just nu efter en galet fin cognac-weekendbag, ett Bismarck halsband och armband i silver (mina har försvunnit och jag saknar dom) och en aktivitetsklocka (min dog. saknar hetsen efter 10000 steg/dag). 

(null)

(null)

(null)

(null)Joppla

Jag saknar dig ÄNNU mer!!!!!!! 💔

Svar: 💔💔❤️❤️❤️
Evelina Nilsson

Joppla

Jag saknar dig ÄNNU mer!!!!!!! 💔

Mattis

Tror du glömde en punkt på din lista...😉
Men det är ju lugnt alla vet att du saknar mig 😌

Svar: HUR kunde jag glömma?? 🤷🏼‍♀️😘
Evelina Nilsson

Sandra (endo)

Du är en krigare och jag saknar dig. Kram❤❤🤔🤔

Svar: Saknar dig 💕💕
Evelina Nilsson