Två steg fram, ett tillbaka

Jag lämnar en extremt tuff vecka bakom mig och det har varit anledningen till att jag inte bloggat något. Jag har väldigt svårt för människor som tar energi (och ännu svårare för människor som inte bara tar energi utan dessutom sprider dålig energi) och därför försöker jag skydda er från det när jag känner att jag är precis en sån människa som jag ogillar (och definitivt inte vill vara egentligen). Så det blev en liten ofrivillig bloggpaus den här veckan helt enkelt. 
Som jag har sagt tidigare så är jag så otroligt less på att kämpa. Jag känner mig fullständigt uttömd på energi och kroppen känns på något sätt nästan utbränd efter 15 års smärtor och kamp. Jag orkar inte mer. Jag har svårare och svårare att vara positiv kring allt, jag tar varenda litet "bakslag" hårdare än tidigare (trots att allt är bättre än innan mina två senaste operationer; London-operationen och min hysterektomi) och jag har så svårt för att landa i någon slags vardag där jag accepterar att livet är så här. Acceptera är ju svårare än någonting annat. Jag har stängt av allt i 15 års tid och har hela tiden försökt att springa ifrån mitt öde och fly min verklighet men någonstans har jag landat i att det inte funkar längre - samtidigt som jag inte har hittat en ny lösning på hur jag ska förhålla mig till allt istället - och jag känner mig väldigt vilsen i hur jag ska hantera och förhålla mig till mitt liv. 

Söndag-onsdag var jag mer död än levande pga extrema smärtor men nu har jag justerat mina mediciner och mår åtminstone lite bättre. 

En liten lunchpromenad på jobbet (man får nog inte ens kalla det promenad egentligen i det där tempot men jag vet inte vad man kallar det annars...) för att göra den fyrbenta glad och nöjd 

(null)

Grävningen och "förvandlingen" på baksidan fortsätter. Jag hoppas att min bild som jag har i huvudet blir lika bra i verkligheten. 

(null)

Efter trädgårdsjobb blev det glasspaus 

(null)

Belle älskar grävmaskinen och fyrhjulingen och har nästan samlat ihop lika många timmar  på dom som Johan har. 

(null)

Lily fick ett helt eget paket på posten i veckan. Hon fick hämta ut det alldeles själv och när hon såg att det var från Wilton blev hon såå glad. "Åh mamma, det är från min bästis!" sa hon direkt! När vi var på väg ut från Coop så stannade hon upp i dörren och liksom andades ut, och sen sa hon: "Mamma, nu är jag faktiskt väldigt, väldigt lycklig!" 
Vem är ens denna lilla människa?? <3 

(null)

Så skönt att slippa tjocka vinterjackorna...

(null)

Den lilla älsklingen hittade en snigel på promenaden på väg till kloklippning i torsdags morse. 

(null)

När vi plockade fram sommargarderoben med kepsar och sånt i veckan så satte jag på en keps på Belle åt "rätt" håll men så skulle den minsann inte vara tyckte hon utan hon tog av sig kepsen direkt och bytte håll till bak och fram - och sedan dess har den varit just bak och fram. Så söt liten unge - man smälter ju sönder för mindre.
SOM JAG ÄLSKAR DIG!!! <3 

(null)

Det blev en "halv-familjs-lunch" på Lindbergs i torsdags! 

(null)

Så otroligt gott! 

(null)     

(null)

Den traditionella Apoteksshoppingen. Östhammars apotek måste ju ha tredubblat sin omsättning sedan jag flyttade hit... 

(null)

Jag och Belle i matchande jackor. Mother/mini <3 

(null)

Man till och med ser i ögonen på mig att jag är mer död än levande. 

(null)

Johan var inte så gossugen i soffan när jag kom ut så här. Annars sitter vi alltid i knä på varandra i soffan och pussas hela tiden när vi tittar på film, lovar. 

(null)

Fredagens lunch blev tillsammans på jobbet istället för på café/resturang. Belle fick hänga med oss på jobbet både torsdag och fredag och det resulterade i - en tv i lunchrummet. Vi insåg att livet förmodligen kommer se ut så här för oss nu med VAB lite nu och då och vi behövde en hållbar lösning - barnprogram på jobbet! Så Johan köpte en tv dit haha. Vabbandet är väl den enda nackdelen med att vara båda två på samma arbetsplats - och dessutom ha "viktiga" positioner båda två. 

(null)

Belle börjar bli så stor och pratar mer och mer för varje dag som går. Hon är verkligen så himla mysig <3

(null)

Igår kom brors, Felicia och Olof till oss. Så efterlängtat att få gosa med Olof igen <3 Och som tjejerna hade saknat sina favoritmänniskor "Mobbo och Felisisa"!

(null)

När man försöker knäppa en bild med blixt i smyg men Olof vaknar.. 

(null)

Imorse åt vi frukost ute i sommarvädret. Men eftermiddagen bjöd på vårväder igen minsann. Det svänger snabbt. 

(null)

Kan man sitta närmre varandra? 
Jag tror knappast det <3 

(null)

Anonym

My love!

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Anonym

My love!

Bullmamman.se

❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️🥰
Evelina Nilsson