Back to work

Igår så jobbade jag "officiellt" min första riktiga dag på flera år. Jag har "arbetstränat" de senaste månaderna men nu börjar vägen tillbaka till att jobba på riktigt. Jag börjar på 25% och jobbar mig successivt uppåt och det känns så himla roligt att äntligen komma igång. Det är fortfarande en väldigt bumpy road med mitt mående, mediciner och alla dessa biverkningar hit och dit men jag är övertygad om att det kommer bli bra det här! Man får väl bara sänka kraven på sig själv lite och inte vara för hård på sig själv så ska det nog bli bra! 

Fina Mami kom förbi jobbet med en stor tulpanbukett igår em! Jag fick även en liten fågel som skulle påminna om att det alltid kommer en ljus morgondag. Fåglarna sjunger som mest vid gryningen av en anledning. 

(null)

Sen bjöd hon med mig ut på picknick-lunch nere vid hamnen. Så mysigt! Vilken vacker vårdag det var igår. 

(null)

(null)

(null)

Strax efter 13 så kom musch och favoritkillarna hit till East och så tog vi en promenad för att hämta hem Lily och Belle också från förskolan vid kl 14. Barnen blev som vanligt överlyckliga av att träffas igen <3 

(null)

(null)

(null)

Världens bästa moster bjöd alla på glass för att Lily hade varit så duktig vid doktorn dagen innan.  

(null)

*När man inte får gå in men håller på att spricka av nyfikenhet över vad som försiggår där inne...*

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår kväll var det dags för match 5:5 i Väsbys play-out. Efter fem perioders spel slutade slutligen Väsby som förlorare och de är nu återigen nere i div1 och ska spela. Jag är helt övertygad om att brors blir kvar i Allsvenskan men tråkigt för Väsby som halkade ner. 

Innan hockeyn blev det Bolibompa och dansrace innan alla barnen slutligen somnade sött strax innan kl 19 då matchen började. Alla blev kvar över natten och det var såå mysigt att få vakna upp med favpritkillarna på plats imorse <3 

(null)

(null)