Schåpping!

Idag har jag haft en bra fredag. Barnen sov hos svärisarna inatt så jag planerade en låång sovmorgon imorse... men så vaknade jag 06.10 och kunde inte somna om. Besvikelsen var total haha. Allt man vill är att sova men när man väl får sova så kan man inte. Så typiskt. 

Kl 9 kom en vän och hämtade upp mig och så åkte vi till Thuns. Det var premiär för mig och det visade sig verkligen vara värt ett besök! 

Denna slipover (?) är nog mitt mest använda plagg just nu. Älskar den!! 

(null)

Dagens lunch blev en svingod hamburgare vid Thuns. Jag vet inte om jag var svinhugrig eller om den helt enkelt faktiskt var supergod! 

(null)

Klockan 12 var vi tillbaka i East igen. Jag åkte direkt till jobbet och blev kvar där till kl 16 då det var dags att åka till svärisarna för att hämta hem våra älsklingar. Men först åt vi middag tillsammans! Det bjöds på lax, potatis och romsås - min absoluta favoritmat som svärisarna bjuder på. De är grymma på fisk och de vet att vi är dåliga på att äta fisk hemma så de bjuder oftast på fisk när vi är där för att de ska känna sig lugna med att vi får i oss lite fisk åtminstone haha <3 

Två nöjda tjejer som hade varit på utflykt hela dagen med bästa farmorn och farfarn <3 

(null)

Trevlig helg på er allihopa! Vi har en helt oplanerad helg so far men vi har massor att göra om vi känner för det så det kanske blir en fixar-helg för oss. Kram från mig