Sova sova sova

Min nya medicin som de har lagt till är den s j u k a s t e!! Jag somnade (läs däckade) igår em kl 17 och sen sov jag igenom middag, eftermiddagslek, en bökig och högljudd nattning och sen blev jag väckt av Johan 22.15 när han kom och la sig. Jag gick upp, tog bort sminket, borstade tänderna, klädde av mig och stupade i säng igen och sov till 06 imorse. 13 h sömn ?!?!?!!!

(null)

Jag åkte till jobbet imorse men det är mission inpossible just nu insåg jag när jag väl kom dit. Jag är en levande zombi som krigar för att hålla ögonen öppna men de åker liksom igen vare sig jag vill det eller inte. Och nu snackar vi inte ’lite trött’ utan mer ’jag kan inte ens vara vaken för att jag somnar i stående position’. Sinnes. Dessutom känns jag helt superfull i hela kroppen och den hänger inte riktigt med i mina rörelser. Tungan är värst. Den bara ligger där helt avslappnad och när jag pratar så sluddrad jag. Yr, illamående men samtidigt jättehungrig och suddig syn är andra trevliga biverkningar. Jag kan på riktigt knappt vara uppe liksom? 
Två veckor kan det ta innan kroppen vänjer sig med medicinen. Låt det gå fortare, annars hittar ni mig i sängen i två veckor framöver! Vilket himla gift mediciner är. Så vansinnigt trött på mediciner. 
Joppla

Jag borde kanske vara peppande och säga att håll ut i 2 veckor så blir det kanske bättre, men jag gillar VERKLIGEN INTE att dom stoppar i din kropp såna här mediciner 🙁😕🥺 Hoppas dom här läkarna vet vad dom gör......... Love you! 💕

Svar: Ja de senaste dygnen har varit SJUKASTE 😣😳😱😩 kräks på skiten
Evelina Nilsson