Sommarstugan!

Igår hämtade svärisarna barnen efter förskolan och vi drog till stugan för att tömma den på alla personliga saker... Förra veckan tog vi tillslut beslutet att sälja våran älskade sommarstuga, efter en lång tids fundering fram och tillbaka, för att vi helt enkelt inte hinner med. Tiden och energin räcker inte till och det känns som att allt vi gör liksom bara blir halvdant gjort. Det kändes så himla tråkigt att landa i det men alla beslut är inte roliga att ta. Vi tog hit en mäklare i fredags som skulle lägga ut stugan för försäljning.... men så kom världens finaste sommarhelg i stugan och barnen var lyckligare än någonsin. Ångesten växte mer och mer över vårt beslut och vi började tvivla på om vi tagit rätt beslut. Tillslut gjorde vi en chansning och pratade med campingen och frågade om dom kunde tänka sig att hyra ut våra stugor i sommar - och de nappade direkt. Tydligen så var de fullbokade tills slutet på augusti så de var tacksamma för vårt förslag. Så istället för att sälja så hyr vi ut stugan hela sommaren och campingen sköter allt. TACKSAMHETEN ÄR TOTAL ATT VI KOM PÅ DET INNAN VI HANN SÄLJA. Nu kan vi liksom både ha kakan kvar och äta den samtidigt. Vår plan är att prova husbilslivet fullt ut i sommar och se vad vi gillar bäst. Är vi stug-människor eller är vi husbils-människor? Vår tanke med stugan har ju alltid varit att ha kvar den länge och vi hoppas att det blir så också. Men nu tar vi ett år i taget och ser hur vi får ihop livet på bästa sätt. Den ska ju ge oss något och inte ta  men så länge vågskålen tippar över till ge så får den finnas kvar. Och vi är tacksamma för varje år som vi får tillsammans med stugan. 

Eftersom vi ska hyra ut stugorna hela sommaren så var vi tvungna att åka dit och tömma på alla våra personliga saker. Det blir nästan som att flytta ut för jisses vad vi är inbodda där med grejer, men det ska vi nog få ihop. 

Våra bebisar hade växt mycket på bara några dagar.

(null)

Det kändes så himla skönt att komma till stugan och städa ur den för att ha den kvar och inte för att sälja. 

(null)

Och det kändes magiskt att få ta "den sista promenaden i stugan för den här säsongen" igår kväll och inte "den sista promenaden i stugan någonsin". 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Man kan bara inte sälja en sån här dröm. Men det blir roligt att låta andra få njuta av vår pärla i sommar. Delad glädje är ju faktiskt dubbel glädje haha.