Dom två läskigaste hålen…

Imorse vaknade jag upp helt utan röst. Den försvann mer och mer under kvällen igår men imorse var den completely gone. Så jag har väst mig fram hela dagen. Hur sjukt är det inte att man vill prata mer än någonsin bara för att man inte kan och man tycker att man har så himla mycket viktiga saker att säga haha. 
Vi har iaf varit hos svärisarna all day idag för att tvätta vår markis till husbilen. Husbilen är äntligen utkörd och nu måste den börja göras redo för sommar och det är lite fix innan den är good to go så att säga. 

Älskar er mer och mer för varje dag som går. Ni är så himla fina och grymma båda två <3 Är det något i livet som jag är stolt över så är det er och min fina alldeles egna lilla familj.

(null)

När vi kom hem ikväll blev det grillat till middag och sen hängde vi i uterummet tills det var läggdags för tjejerna. Medans Johan la Lily och Belle så plockade jag undan efter middagen. Jag tog jag upp en pappkasse ifrån lådan för att lägga pant i och fick se att det var två hål urklippta på påsen och jag fick på riktigt kalla kårar och rysningar längs hela ryggraden. 

(null)

Minns ni han som tog sig in till ensamma kvinnor genom öppna fönster på nätterna och våldtog dem för flera år sedan, och efter våldtäkten sa "Glöm inte att stänga fönstret nästa gång!" Södermannen. En av de obehagligare människorna som finns och en av de obehagligare storysarna som finns. Han hade ju en pappåse på huvudet när han bröt sig in till kvinnorna. Förstå skräcken att vakna på natten och se en man stå bredvid sängkanten med en pappåse på huvudet med utklippta hål för ögonen. P.A.N.I.K.
Så när jag hittade pappkassen med de utklippta hålen i lådan var det som att jag bränt mig på den och för en millisekund tänkte jag "Shit!! Det är han!!" 
När Johan kom ner en stund senare frågade jag vad tusan han hade klippt hål på pappkassen för. "Ja alltså jag lekte lite med alla barnen förra veckan när Wilton, Vidar, Elliot och Noel var här, men det gick inte riktigt hem… Nu när du lägger fram det såhär så förstår jag varför.." Well tacka fasen för det. Sjukt obehaglig lek haha! 

Det blev en liten kvällspromenad för mig och Hugo runt Krutudden ikväll. Jag lyssnar ihjäl mig på Jens Hults låt "Precis som du vill" för tillfället. Den kom ju för längesedan och då blev jag kär i den men nu är jag nykär i den igen. Så galet bra låt! Resten av kvällen har vi legat i soffan och kikat på en film som jag inte ens kommer ihåg namnet på för jag somnade i soffan. Somna i soffan är mitt nya. Medicinerna kills me ibland. Jag är konstant trött och somnar så fort det inte händer någonting. Tröttsamt! (Suck haha men jag kunde inte låta bli)

(null)

Hoppas ni haft en fin dag! Imorgon är vi bjudna till papi och Maria på lite mat. Det var längesedan vi var i Hedesunda så det ska bli jättemysigt. Kram! 

Mattis

Hahaha Johan 😂😂😂

Svar: Sjukaste 😂😂🤦🏼‍♀️
Evelina Nilsson