Furuviksparken!

Vi hade en så mysig dag igår. Tjejerna blev överlyckliga när de såg Wilton och Vidar utanför Furuviksparken och när de förstod att vi faktiskt skulle gå in i parken så var lyckan total. 
Behind the scenens så var dock allt ganska rörigt haha; man fick inte köpa kuponger till karusellerna längre utan man var tvungen att köpa åkband och när vi stått i kön ett bra tag så visade det sig att åkbanden var slut för dagen - försök förklara det för fyra barn som står redo att kliva på karusellen. Därtill så hade jag och Johan ganska olika bild av vad dagen skulle innebära så den ena var ganska stressad och den andra hade inte riktigt lika bråttom. Dessutom insåg jag en gång för alla hur fruktansvärt det är med djurparker. Stackars alla djuren som ska visas upp dag efter dag…Framförallt  aporna. Åh vad jag önskar att de fick vara ute i det fria istället <3 
MEN barnen levde life och tittade på djuren, åkte flodfärd, sprang i "fontänen" och blev genomblöta, vi köpte glass - men framförallt så lekte barnen med varandra och det tyckte nog barnen att var roligast av allt. Det är tur att barnen är så uppe i att leka med varandra konstant så att de inte ens hann få nys om allt behind the scenes material som fanns under dagen. 

Alltså Vidar aka "dunderklumpen" - underbara du! 

(null)

Väldigt fokuserad liten tjej precis inkommen till parken 

(null)

Dom här två smet iväg och tog ett varsitt informationsblad om vad man kan göra i parken och gick och lusläste det. Så himla söta! 

(null)

Aporna var inte så sugna på att visa upp sig igår. Jag förstår dem! <3 <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

Svintaggad barn innan vi dropped the bomb… 

(null)

Flodfärden var ju också succé (med en liten ironisk touch). Det var svinlång kö som vi stod i hur länge som helst och när det äntligen var dags för vår tur så säger Lily plötsligt "Mamma! Jag är bajsis" "Öh va, NU??" svarade jag lite halvt osugen, varpå Lily fortsatte "Ja mamma, jag måste gå på toaletten nu!" Föräldrarna omkring ba: "Åh. Jag lider med dig!" Haha. Vi gick på toa, ställde oss i kö ännu en gång och kom ut på andra sidan en timme senare. 

(null)

(null)

(null)

Bada hann vi inte heller med…

(null)

… men GLASS! Den där glassen kan man alltid lita på. Glass är alltid SUCCÉ! 

(null)

Det blev ett mysigt avslut på dagen! 

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem igen vid kl 17 så åt vi middag ute och sen hängde jag och tjejerna i uterummet resten av kvällen och njöt av sommarkvällen. Johan jobbade vidare med underarbetet till altanen. 

(null)

(null)

Alla dagar kan ju inte vara helt perfekta men summa sumarum så blev det en supermysig dag ändå haha. Joppla

HAHAHA! Förlåt…. Men det är bara sättet du skriver det på som gör att det blir så roligt! 😂😂😂 Tror barnen var precis hur nöjda som helst!!!! Med eller utan åkband, karuseller, apor, långa köer, och pool bad….. 😝💕💕💕

Svar: Det var VÄRRE än jag beskriver det 😂😂😂😩🤦🏼‍♀️
Evelina Nilsson